Comentariile membrilor:

 =  bacovia si nu Bacovia
Licorna
[05.Jun.02 21:14]
Imi pare rau, dar e pacat de titlu!
Si ar trebui sa uiti inceputul pentru a merge mai departe: atentie la gramatica - "mai" si nu "m-ai" ar trebui sa fie inceputul corect!
Nu cred ca ce ai scris e poezie ci poate incercare de versificatie. Nu transmite emotie, nu are fior.
Si o intrebare: de ce bacovia si de ce Valeriu Sterian? E ceva scris de el?
Altfel, de morti - numai de bine.

 =  cine nu simte fiorul ?
bacovia
[05.Jun.02 22:09]
poezia e scrisa de valeriu sterian cel mai mare muzician roman un poet de fapt talentat pariu pe o lacrima are destul fior cine nu simte..... imi este mila de el!

 -  fiorduri
prietenul_necunoscut
[05.Jun.02 22:21]
Un textulet de cantec nu e, in nici un caz, poezie. Faptul ca domnul respectiv a avut cateva cantece dragute nu inseamna ca tot ce-a scris el e genial si plin de fior!
Si, oricum, s-ar rasuci unde e, vazand cum ai scris tu "m-ai".

 =  bacovia a fost un poet. Valeriu Sterian e...nimic. Licorna, prietenul_necunoscut
Bea3x
[05.Jun.02 23:11]
Draga Valeriu Sterian, chiar te consideri cel mai mare muzician roman? Hm...ma intreb, oare Romania se duce chiar pe apa sambetei?? Nu cred. Si am sa-ti spun si de ce: pentru ca exista acest site, unde am vazut ca mai exista oameni care stiu ce e aceea arta, ce e aceea cultura, ce e acela frumos. Iar tu poate ar trebui sa te intorci in submediocritatea in care iti sunt apreciate manelele si unde nu sunt bagate in seama greselile gramaticale. Cum te poti numi ROMAN din moment ce nici macar nu stii sa-ti vorbesti limba? Rusine!
Sunt de acord si cu Licorna, si cu prietenul_necunoscut, care a actionat foarte bine. Poezia, draga Valeriu Sterian, poezia pe langa faptul ca nu are nici un fior, nu e mai mult decat un text...care nici macar pentru manele nu cred ca ar fi bun. Titlul e bun, insa de la titlu in jos, tot textuletul tau nu valoreaza nimic, decat o eventuala pierdere de timp din partea celor care o citesc si o comenteaza.

 =  Bea:)
Pan
[06.Jun.02 00:05]
Bea, cu cine vorbesti??? Omul e mort! Ca textul e slab este una, ca certi un mort este alta... nu d'alta dar efortul este zadarnic. Nu are cine sa modifice textul!... doar ortografia

 =  Pan:(
Bea3x
[06.Jun.02 16:21]
Sunt o proasta. Nu stiu ce am aberat aici. Credeam ca pe "bacovia" il cheama Valeriu Sterian. Asta era. De morti, numai de bine...
Pan, nu stiu de ce, dar...beatricepas@yahoo.com.

 =  Pro-Sterian
Marius Matache
[07.Aug.04 00:23]
Stimați poeți,

Constat cu stupoare că unii dintre dvs. dețin adevăruri absolute, înfierează epigonii. Cine pune egal între artistul Vali Sterian și manelishtii atât de dragi nouă, este, după părerea mea un frustrat imbecil.
Și aici nu discutăm valoarea umană a lui Vali Sterian, asta o pot face acele persoane care l-au cunoscut îndeaproape, ci doar valoarea artistică.
Dacă vi s-a permis să vă publicați frustrările personale pe acest site, nu săriți gardul și la vecini.

Howgh!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !