Comentariile membrilor:

 =  parere
emilian valeriu pal
[16.Jul.06 17:46]
Un text plin de simboluri, ermetic din punctul meu de vedere.
Cu toate acestea, aceleasi imagini pline de viata, pe care Costel Stancu se pricepe de minune sa poleasca absentele. Las semn ca mi-a placut.
Emil

 =  Despre Costel Stancu
Claudia Radu
[16.Jul.06 20:05]
Costel Stacu „face cât o generație”. Aceste cuvinte nu îmi aparțin, ele sunt copy/paste din interviul luat de Cosmin Dragomir lui Robert Șerban.

http://www.clubliterar.com/text.php?tid=3918


”R.Ș. [...]Criticii trebuie să fie însă atenți, în primul rând, la individualități, fiindcă riscă să lase în afara interesului lor
scriitori extraordinari, care apoi sunt cu greu recuperați. Iar asta face rău literaturii. A trebuit să moară Ion Chichere, din Reșița, ca să se afle ce poet de forță este? Păi atunci spun, a nu știu câta oară, că acolo mai este un poet nemaipomenit, care ar trebui să fie în toate topurile, pe toate listele și în toate antologiile, și care trăiește. Se numește Costel Stancu. Ce mare poet este acest om care are 35 de ani! Face cât o generație.”


Ar fi multe de spus despre Costel Stancu, cum ar fi multe de spus și despre acest text. Rog ca intervenția mea să nu fie trecută la offtopic pentru că nu am făcut o „analiză literară”. Doresc să atrag atenția că pe acest site „postează” un „consacrat” ( Costel Stancu are cont în biblioteca virtuală). Personal cred că locul lui este în biblioteca virtuală. Costel Stancu a ales să vină printre noi și să ne împărtășească din „arta imaginației” („Arta imaginației”, Ed. Vinea, București, 2001)
Pe lângă acest poet se trece în fiecare zi, motivația că „nu interacționează” nu stă în picioare...Iată de ce: Costel Stancu este prezent în TOATE revistele literare prestigioase din România. Și-a trimis singur textele și n-a fost nevoie de „interacțiuni deosebite” pentru a fi publicat și pentru a ajunge sub ochiul cititorului avizat. Costel Stancu este cred printre puținii care au avut mai multă valoare decât un premiu USR (refuzat, desigur, atunci când l-a primit). Am încredere că pe acest site sunt și cititori avizați și, după acest semnal, Costel Stancu va fi pus acolo unde merită.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !