Comentariile membrilor:

 =  Imi place si... Brahms
Dan Norea
[11.Jul.06 22:00]
Hm ! Bine descrisa atmosfera desi... m-a ferit Dumnezeu sa asist la asa ceva. Nu numai Dumnezeu. Dupa marsul de Craciun din '68, in ziua sedintei de infierare m-am aranjat student de serviciu la cantina.
Pe Brahms il ascult in imprejurari mai placute.

 =  umilințe
Știi, Norică, pe mine m-a ferit Dumnezeu să simt greutățile materiale din acele vremuri, nefiind părinte cu grija copiilor. Dar pe celelalte, pornind de la umilințe ca cele de genul acesteia descrise, le-am resimțit atât de puternic, încât nu doar o dată n-am reușit să-mi amăgesc plânsul.
Mulțumesc de vizită:)

 =  de ce devin nostalgic?
marius iorga
[13.Jul.06 20:23]
am participat la asa ceva! un asistent de termotehnica voia sa plece in germania si... evident... la prima sedinta PCR (recunosc, am fost membru PCR, pentru ca aveam note bune) a fost criticata atitudinea... etc. atmosfera ingrozitoare pentru ca toti eram de acord cu el... si totusi, s-a gasit cineva care sa-l infiereze... o profesoara de economie politica, ale carei cuvinte ne-au umplut de dezgust! morala?! dupa 1989 profesoara s-a facut... democrata!
in fine...asta e istorie!
scriitura ta curge binisor...evident, facand concesii ideii de proza scurta! nu stiu de ce trebuie sa scrii chiar 'scurt' ca sa fii citit pe net?! pana la urma... nu scriem pentru carti????

 =  de ce scriu proză scurtă
Marius, îți mulțumesc pentru prezență și cuvinte. Nu este unul din textele mele cele mai reprezentative. Ți-aș spune totuși că nu scriu proză scurtă ca să fiu citită pe net, ci pentru că în astfel de texte mă pot exprima cel mai bine. Iată unul dintre motivele pentru care te invidiez (desigur, fără răutate:) și pentru care am citit cu mare plăcere toate episoadele dublei spovedanii. Nu știu, nu cred că aș face față scrierii unui roman.
Te mai aștept cu păreri sincere, bune sau rele.
PS - da, îmi amintesc faptul că membrii PCR erau aleși dintre studenții cu cele mai bune note.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !