Comentariile membrilor:

 =  un tipat
emilian valeriu pal
[21.Jun.06 17:50]
Inca un text bun, poate dintre cele mai bune pe care le-am citit. Sint citeva cuvinte care au sunat putin metalic,din punctul meu de vedere insa ioana face toate trairile.
Lumea e mica tipatul puternic iar cautarea innebunitoare.
Simplu: imi place. Parerea mea.
Emil

+ iata poezie curata
Enache Ionut Laurentiu
[22.Jun.06 01:03]
Intr-adevar, o poezie ca un suflu aprioric al realitatii, si numai din versul un christ cu mîinile la ochi putem insira o deslusire simbolistica si o hermeneutica a iubirii, o poezie cu care poezie.ro ar trebui sa iasa in fata, un membru cu care poezie.ro ar trebui sa iasa in fata, recunosc ca este prima oara cand ajung pe pagina si nu regret niciun pic. deci, recomand spre recomandare:)
Cum spuneam, despre poezie, un greier își cîntă durerea pînă se face alb, o alta imagine deosebita oricum privesti, pictural sau auditiv, si exista chiar o legatura intre cele doua, greierul care predominant noaptea "triluieste" direct asociat cu durerea, o paralela precis involuntara dar foarte buna de altfel, nu stiu, o poezie care
transmite o emotie puternica, are putere, iar finalul m-a facut sa zambesc si, pot sa afirm cu stoicism ca este printre
cele mai bune poezii citite in ultimul timp pe site, iar faptul ca trece neobservat ar trebui sa puna mari intrebari degustatorilor de poezie asezati strategic in gasti, dar asta este alta fila si nu merita discutat aici .. plec cu un gust placut de poezie curata.

multumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !