Comentariile membrilor:

 =  Adrian...
Elena Toma
[14.Jun.06 11:18]
candva...acolo pe malul Mediteranei, m-am trezit goala intr-un vid murdar mergand pe poteci fara folos. eram atat de aproape de tine dar nestiindu-te, rataceam, nestiind unde-mi sunt amintirile. bine ai revenit pe aleile pline de amintiri prin care cuvintele reusesc sa ne apropie.
Shalom!

 =  Merita citit!
Chitoveanu Victoria
[14.Jun.06 12:06]
Ma apropii cu teama si respect fata de aceste destine pentru simplu motiv de a se sti ca am trecut si am inteles sensul cuvintelor care patrund adanc in sufletul meu, pe cararile lui tenebroase de pe care se iese greu si uneori niciodata.
cu dragoste si urari de bine!

 =  totul curge
Bianca Marcovici
[14.Jun.06 17:19]
Grozav text.
Pur si simplu totul curge...

"Catalizatorul" mie imi lipseste,
probabil ca o sa ma uit peste gard!:(
bianca

 =  farmece
adrian grauenfels
[16.Jun.06 09:47]
Bianca tu nu ai nevoie de catalizator. esti un alergator singuratec de cursa lunga. Victoria ai un nume care cere stima si respect. Din toate legaturile posibile ma gandesc la Victoria in Canada, e un oras elizabetan pitoresc si civilizat. Primavara focile din laguna urca faleza si chitaie a dragoste. Despre asta vorbeai si tu...Elena ti-am vazut paiatele, tu faci mereu farmece ..mereu esti aici dar si pretutindeni..

+ king & queen
carmen mihaela visalon
[25.Jun.06 13:18]
Ramona, Adrian,

Vad ca va simtiti la fel de bine in America Latina cu garajele ei de carton ca si in varful capitelor de fan. Intotdeauna aveti la voi amintiri prospete si un dulce ecologic.
Sunteti ca doi actori care, tinuti de varii afaceri, departe de scandura, va asezati in fata oglinzii si inconjurati de gemantane de carton cu etichete rustice, intrati in e-rol cu bucuria lacramiorelor-inimioare.
Este drept domnul Grauenfels, in marea viteza a trailor, o carpeste un pic in versurile cu: "pantofi pe toc de fabrică" si "șoferii erau toți superbi aleși din filmele cu james bond" dar , vorba cantecului: The show must go on!

the show must go on
The show must go on,
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.
Whatever happens, Ill leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for?

Pe scurt aplauze in forma de stea. Astept urmarea!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !