Comentariile membrilor:

 =  o să dau fuga
Cosmin Dragomir
[10.Dec.18 14:27]
să-l prin pe domnul Florin Țene vorbind. este excepțional. mai mai că are discursurile învățate d ela Titu maiorescu.:D

 =  sunteți niște norocoși!
maria tirenescu
[16.May.06 08:02]
Ce rău îmi pare că nu sunt în Clujul meu drag!...
Mă bucur însă că sunteți voi acolo și îmi veți povesti cum au decurs evenimentele.
Aștept cu nerăbdare revistele din care să aflu: DOR DE DOR, OGLINDA LITERARÃ și, bineînțeles, de pe site-ul poezie.ro.
Cu drag, Maria

 =  revin
maria tirenescu
[16.May.06 13:22]
Revin. Ceva nu e în regulă. Sper că titlul e corect și evenimentul va avea loc în 26 mai. Îmi voi trimite ambasadorii să participe.
Cu drag,
Maria

 =  evenimentul s-a desfasurat astazi
Adina Ungur
[16.May.06 16:24]
Cosmin, eu am tras o fuga, dar n-am ajuns decat la spartul targului. Tu ai fost?

Maria, evenimentul a avut loc azi, la ora 13. Stiam de ceva vreme de acest eveniment, insa, pierzandu-mi contul cu cele mai multe corespondente si o agenda, m-am cam debusolat, uitand de data de 16 mai. Aseara mergand spre casa mi-am amintit, vazand afisul, asa ca m-am intors la net si l-am postat. De oboseala si scris in viteza, am tastat 26 in loc de 16 mai, asa ca imi cer scuze pentru greseala. Am corectat!

Sunt multe evenimente in Cluj, uneori se suprapun si atunci mi-e greu sa aleg. Stau si ma socottesc, cand am timp disponibil si de cele mai multe ori se intampla sa nu ma mai duc la nici unul dintre ele. Mi le tot notez pe hartiute, pe care bineinteles ca le ratacesc.

La evenimentul amintit am ajuns mai tarziu, adica la final, asistand doar cantecele cantate dde corul, care m-a induiosat. Lume multa, tablouri, reviste, tineret, oameni in varsta, premii si voie buna. Dar tot e bine ca am ajuns pentru ca l-am reintalnit pe Victor Constantin Marutoiu, dupa 6 ani (coleg de premiu, intalnit si cunoscut la Festivalul National de Poezie "Octavian Goga" de la Ciucea). Si uite-l si pe poezie.ro http://www.poezie.ro/index.php/author/0008125/type/all/index.html
Ne-am privit un pic si apoi ne-am recunoscut. Cu nume cu tot. :) Atunci era elev, acum a terminat facultatea. Mi-a povestit de cenaclul studentilor "Vox Napocensis" pe care il conduce. Am sa trec si pe-acolo si voi consemna ceva, probabil.

Maria, poate vei avea ocazia sa prinzi evenimente, cand treci prin Cluj. Sa ma anunti si pe mine cand vii.

Cu prietenie! =  remember cu Vasile Sav
Adina Ungur
[16.May.06 16:12]
Ei, nu stiu unde mi-e comentariul anterior, sper sa fi ramas in baza de date si sa apara. Daca nu va aparea, am sa-l reiau, sper sa nu fiu nevoita.

Ziceam acolo despre amintiri. Cel mai straniu mi se pare ca acum vreo cativa ani, probabil nu foarte multi, l-am cunoscut pe scriitorul Vasile Sav la o lansare de carte si acum exista chiar un cenaclu cu numele lui, fara ca eu sa-mi fi imaginat vreo clipa ca el nu mai exista printre noi. Era un domn cu parul si barba albe, cu o fata ascutita, subtire si inalt, cu o interesanta palarie si cu un baston sculptat. (Era, parca rupt dintr-un text scris inainte cu ceva ani, de Stejan) Din clipa in care am inceput sa povestim, m-a uimit cu ceva, n-am sa spun ce, doar ca ma contraria senzatia de indignare si admiratie pentru tupeul pe care il avea o astfel de persoana in discutiile pe care le-am purtat. Ma voi apleca sa-i citesc mai multe scrieri, insa, cred ca oricat de mult l-as studia (in scris), imaginea care imi va ramane la auzirea numelui "Vasile Sav" va fi cea a domnului in varsta, drept ca o lumanare, cu parul si barba albe, cu palaria bizara si bastonul sculptat, dar mai inainte de toate, cu tupeul care imi starneste si acum pe de o parte indignarea, pe de alta, zambetul. Era o prezenta! Regret ca nu mai este!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 =  raspuns la off
Adina Ungur
[16.May.06 17:55]
Offtopic. Raspuns.

(ca nu stiu cum se introduc comentariile la offtopic)


Ok, Radu, in general incarcam in browse imaginea, doar ca unele sunt prea mari si imi da eroare de fiecare data. Problema este ca nu intotdeauna am posibilitatea sa le micsorez (la net) pentru ca astia, unii dintre ei, nu au nici macar un program de editare pentru imagini. Asa ca raman cu imaginea mare, pe care nu o pot incarca. Mai am o problema, aceea de a micsora imaginea din tag. De obicei ma ajuta Luminita si le redimensioneaza, dar ma jenez sa apelez tot timpul la amabilitatea ei. Nu prea stiu cum se face.
In leg. cu imaginea de articol incarcata din browse, promit ca ma mai interesez cum pot micsora imaginea, sa fie la o dimensiune incarcabila in site si incerc gasesc o solutie pentru fiecare dintre articolele ce vor urma.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !