Comentariile membrilor:

 =  sibienilor
Liviu Nanu
[19.Mar.09 08:14]
Mulțumesc tuturor sibienilor prezenți la Atrium (dar și în alte locuri), care au fost lîngă noi pe 14 și pe 15 martie. Nimic fals, nimic de fațadă, dialoguri interesante și sfaturi pertinente. Iar reîntîlnirea cu Laura a fost cireașa de pe tort, încercați să nu-i dați drumul din Sibiu.

 =  orașul
Călin Sămărghițan
[19.Mar.09 12:22]
Eugenia și Liviu, orașul de pe Cibin va ține minte. Asta până când, venind de atâtea ori, nu va mai putea ține socoteala. Ciobănașul e bine, iar "Drăgăneștiul" a rămas un gust de referință.

 =  Cireașa de pe tort în stil sămărhițan
Silvia Bitere
[19.Mar.09 14:46]
Ce îmi place în mod deosebit la aceste "Seri ArTgotice", este acel melanj între poezie și fotografie. Din ce ne expune Călin, aici pe site, și nu e puțin lucru pentru scriitorul de bun simț, înțelegem un Liviu Nanu talentat și modest(așa cum îi șade bine omului adevărat,răspunzător cu Bicuță și a lui cârciumă faină, înțelegem și un Silișteanu-boer, de la "Curțile Poeziei de Dincolo, dar de Aici", o doamnă Reiter, pe care am avut plăcerea să o descopăr în cadrul virtual al cenaclului "Virtualia", alături de Alina Manole (coordonator drag mie ca om și poet) și multe alte nume cu valoare și cuvânt în poezie. Mult respect și grație Mariei--Gabriela Dobrescu, un suflet aparte printre noi.
Pentru toți cei prezenți la Sibiu, un citior Agonia, așa a considerat să scrie în această zi și nu altă dată, despre cum vede el cronica sibiană a lui Călin Sămărghițan; una specială. Felicitări!

Silvia


 =  încă
Călin Sămărghițan
[19.Mar.09 15:57]
Silvia, îmi dai curaj să mai spun ceva despre Liviu, și sper să nu-l supăr. Liviu Nanu a fost chiar prima dintre vocile site-ului, care de la începuturile mele aici (de prin 2005) mi-a impus un deosebit respect și a cărui părere critică era întotdeauna bine întemeiată, de bun simț, serioasă și competentă. Intervenind, discret totuși, acolo unde trebuia. Întotdeauna echilibrat și cu un simț special al receptării stilistice, era "inatacabil". Pentru mine era un fel de profesor. O autoritate. Și am observat asta la foarte mulți autori de aici. Am avut nevoie de mare curaj odată, când am intervenit pe un text de-al lui. Or, la Sibiu, l-am descoperit și ca pe un om foarte șugubăț, glumeț, prietenos, total deschis, cald și apropiat. Un excelent autor al "atmosferei Bicuță". Acum, toate aceste noi calități descoperite, nu au făcut altceva decât să-mi întărească convingerea autenticității primelor. Rămânând același mare "profesor", el poate fi și un excelent prieten. Sper să-mi îngăduie să spun asta, și să nu-l fac să se simtă incomfortabil. Îmi cer scuze dacă da. Nu știu dacă m-am învățat minte să mă feresc de la a-mi face publice sentimentele în afara poeziei. Acolo le mai îmbraci cumva.

 =  cu dor de Sibiu și sibieni
Adriana Lisandru
[19.Mar.09 19:10]
felicitări și mult succes în continuare. :)

 =  cu dor de brașoveni
Călin Sămărghițan
[19.Mar.09 19:21]
Adriana și nouă ne e dor de tine. Ai rămas în poveștile și amintirile noastre, și tot aceeași poetă apreciată. Te așteptăm, în continuare, oricând.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !