Comentariile membrilor:

 =  terapie
Elis Ioan
[13.May.06 13:39]
noroc cu tine, că am băut ceașca de ceai de la ora 15 cu o porție de râs producție Elena Marcu.

 =  :)
Elena Marcu
[13.May.06 14:02]
Mă bucur că ai făcut asta împreună cu mine, deși eu nu mai beau ceai, am citit eu într-o revistă pentru femei că alea de fructe uscate au E-uri, că ăla negru îmi sabotează inima, verde am voie doar unul pe zi, iar alea de plante acționează subversiv în efecte secundare. Mulțumesc.:)

 =  Elena,
ioan peia
[13.May.06 16:42]
Nu știu cum să fac să uit că ești femeie și să-ți spun că scrii al naibii de bine! Am tot ezitat să te gratulez, dar ar însemna să mă fac că nu văd, ceea ce nu mi se potrivește, până la urmă! Am remarcat și unele mici glumițe, pe care, chiar dacă nu le-ai avut în "target", le țintesc eu. Iată una:

"...sunt meticuloasă cu chestia asta, am una electrică genială, dar o țin acasă"...

Aș vrea doar să știu dacă merge direct în priză sau se dinamizează cu aer pneumatic!...
Și mai e una:

"Și dacă, ferească și păzească, ai ratat momentul dramatic și esențial ca Rapidul în returul cu Steaua, te învață cum să-l simulezi. Mamemimomuuuuuuuu!"

Aș întreba numai: stimulentele alea se găsesc și la drogherie, sau sunt patentate în exclusivitate? Că nu prea am mai auzit până acum de ele!
Trecând peste micile ironii gratuite, chiar că-mi place dinamismul și inteligența cu care scrii! Ai vână de scriitoare, ce mai...
Te sfătuiesc să încerci mai mult.

 =  s(T)imulari
Elena Marcu
[13.May.06 17:27]
Ioane, uită că-s femeie pentru că de fapt am mințit, dar simulez al naibii de bine, mult mai bine decât scriu. Până acum nu a sesizat nimeni. (iar mint, m-a bănuit Felix Nicolau mai demult).
Dacă m-a îngenunchiat invidia vreodată mai crâncen ca tocurile de 7 cm (da, tocurile!!), asta se întâmplă tocmai acum pentru că nu am sesizat faza cu „am una electrică genială”:)), pe care dacă stau să mă gândesc (păcat că o fac extrem de rar), o aveam la mână, la prima mână, la degetul mic, și făceam din textul ăsta soare răsare, folosită cum trebuia. E de comă și mor de inimă rea că nu am băgat-o eu și de la mine putere unde îi era locul. Adică în priza textului. Sau măcar nu țineam bateriile alea Duracell degeaba.
În ce privește s(T)imulatul... (jur ca io am defect de T și rar îl pronunț), aici înclin să cred că ești stelist și mi-ai căutat nod în papură sau nu am prins io ideea, deși recunosc că fraza e alambicată rău și mai recunosc că nu e singura din textul ăsta.
Ce să zic, îți mulțumesc pentru tot (da, na, mă laud cu comentariile Ioan Peia), voi încerca mai mult (deși piticii mei de pe creier urlă „nu mă responsabiliza, nu mă responsabiliza!”)... cândva.

 =  pe bune!
ioan peia
[13.May.06 18:06]
Da, sunt stelist. Dar nu de oftică am vârât fitilul ăla. Ci mi-a plăcut să cred că așa ar fi fost, făr' să știu despre defectul tău de T - poate-l aflu! Ei, și dacă ar fi fost așa, zic că ar fi sunat bine! Fără noduri în papaură, zău! Am evaluat astfel că tare-mi place vivacitatea ta stilistică.

 =  culmea!
ioan peia
[13.May.06 18:09]
de trei ori am modificat la "papură" și tot degeaba! am nimerit tot cu oiștea-n gard. se vede treaba că era vorba, totuși, de noduri!

 =  Tap tap tap tararap
Elena Marcu
[14.May.06 11:32]
Eh, eschivam și eu cu nodurile în papură ca să-mi treacă neobservat defectul de T, care, în altă ordine de idei, se tratează din când în când cu un ochi aruncat pe furiș în revistele pentru bărbați. (și să știi că una dintre ele spune că anul ăsta Rapidul ia campionatul).:)Multumesc din nou.

 =  O zi cu 50 de ore
mariana fulger
[14.May.06 19:03]
O singură problemă am în toată povestea asta - nici eu nu mă omor citind revistele pentru femei. Într-o zi, am tăiat din ea (din zi) circa șase ore. Le-am pierdut și n-am vrut să mai țin cont de ele. Am trăit o zi cu 18 ore, statistic, totuși, o zi ca oricare alta, și nici n-am mai simțit vreo frustrare. Încearcă și tu să adaugi ore - cine va băga de seamă? Timpul este o noțiune atât de puțin înțeleasă. O seară plăcută.

 =  ...
Elena Marcu
[14.May.06 19:25]
Firește că putem comprima sau extinde timpul în câte ore dorim, în ultimă instanță timpul rămâne doar o convenție. Altceva încercam să spun, îngroșând imaginile, anume că de multe ori ne scurgem timpul (sau prea mult din el) încercând să aflăm cum să trăim sau cum să fim ceea ce suntem... din reviste pentru femei, de exemplu, uitând să mai căutăm în noi răspunsurile.

 =  Revistele pentru femei
Adrian Suciu
[17.May.06 09:39]
Elena, e o placere sa te citesc. Dar eu iubesc revistele pentru femei. Public poezie de vreo 15 ani prin tot felul de reviste literare, prin carti, antologii, pe Net etc etc etc. Stii cind am devenit cu adevarat recunoscut? Atunci cind am aparut cu un interviu intr-o revista pentru femei, una mare. :)) Eram in salonasul de asteptare la toate saloanele de cosmetica si cabinetele doctorilor si dentistilor si mai stiu pe unde. Ma sunau matusile, verisoarele, fostele proprietarese unde statusem cu chirie, fostele iubite, fostele profesoare, riul, ramul sa ma felicite si sa-mi spuna ca nu stiau cit de mare sint. :)) E drept, aparusem si cu poza in revista respectiva. :)) Asa ca eu nu urasc revistele pentru femei, desi nu mai citesc nici una de cind in toate scrie de Irinel si Monica. Am o rugaciune noua, seara, inainte sa ma culc: "Doamne, nu ma lasa la batrinete sa fiu ca Irinel!"

 =  Lumea CosmoTabUnică
Elena Marcu
[17.May.06 15:38]
Admirabil, ești un generos, tipule, cum le iubești tu așa, chiar dacă te-au trădat, mizerabilele, pentru Irinel și Monica.:) Și ca să vezi cum fac și desfac revistele astea, domne... mai că-mi vine să completez: în spatele unui bărbat de succes e o femeie puternică, iar in spatele femeii, o revistă pentru femei.:) Am râs cu lacrimi citind commul, iar adevărul este că nici eu nu le urăsc cu adevărat (doar îmi provoacă urticarie), aveam și eu un mesaj acolo... dar ai înțeles tu.

 =  sotto le lenzuola
felix nicolau
[23.May.06 23:18]
Acuma eu nu cred ca terapia asta a penibilului e atat de daunatoare din moment ce naste mini-capodopere. Revistele despre femei trateaza despre cum sa placa femeile barbatilor, iar cele ale barbatilor trateaza pur si simplu despre femele. Eu unul cred ca aperi barbatii din interes si incerci sa deviezi atentia de la problema principala. Ma intreb cine mai e barbat pe site-ul asta, din moment ce femeile scriu atat de bine.
Din zgarcenia mea funciara scot o steluta pentru fluenta, umor, echilibru, tratarea subiectului si stil personal. Asta ca incurajare spre reducerea sac-urilor si a oralitatii insistente, de gen: stiti...

+ 15 min de lapsus
felix nicolau
[23.May.06 23:20]
uitasem scopul tastarii

 =  curativ
Elena Marcu
[24.May.06 12:54]
Felix, terapiile au scopuri curative, nici asta nu e dăunătoare, bineînțeles că nu e, mai scuip și eu chestii care îmi stau în gât (deși nu sunt Albă ca Zăpada) sau pe care le diger mai greu. Să-ți spun sincer, eram convinsă că mi-ai fi tăiat textul ăsta cu pixul roșu și mi-ai fi făcut adnotări încruntate și ironice pe marginea lui. Știu însă sigur că mă alegeam cu o notă bunicică, clar de trecut clasa, chiar dacă o puneai tu cu minus în față. Și chiar dacă te știu ca pe unul dintre puținii și autenticii generoși ai site-ului (nu ține cu zgârcenia, cum nu ține cu cinismul), nu mă așteptam să-mi pui coroniță de premiu. Mulțumesc... pentru încurajare.:)

 =  lifting -shui
noemi kronstadt
[26.May.06 19:01]
compatimesc cu toate dezagrementele tehnice ale apartamentului tau, ale ex-ului dizarmonic trantit in certificat si ale vecinilor traumatizati de gimnastica de dimineata...si cu cele ale domnului nicolau, care si-a pus intrebarea, onest si atat de inteligent, incat am putea sa-l invitam , pentru un weekend, in randurile genderului nostru
pariez pe toata fecioria agoniei,ca ai face din "tabu "cel mai terapeutic spin din toata hulubaria

 =  Noemi
Elena Marcu
[27.May.06 15:16]
Noemi, îmi dau cuvântul, tot pe fecioria agoniei... sau pe agonia fecioriei, că n-am potențe atât de mari în materie terapeutică, iar dovada cea mai clară sunt eu însămi, dar am să recunosc că mă bucură prezența ta aici, mai cu seamă că m-am intersectat cu tine prin site, deși nu ai tu idee.:) Lui Felix însă, nu am încotro, am să-i iau apărarea și am să pledez să rămână în tagma personală, din interes, desigur, așa cum spune el.:) Mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !