Comentariile membrilor:

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[04.Feb.09 08:11]
mi-a placut recenzia venita sa atraga atentia asupra unei carti cu totul neobisnuite. pasajul pe care il voi reda mai jos, are doua caracterizari inedite: barbat-colac de slavare/barbat-pat de spital, cat si mersul pâș-pâș din finalul paragrafului aduce un fel de rabdare pe care er trebui sa o avem:
"El era un bărbat ca un colac de salvare sau ca un pat de spital: nu la trup, ci la suflet. Avea moliciuni și ispite, dar avea mai cu seamă oscioare de diamant în creier. S-ar spune că putea să vorbească măcar cu îngerii păzitori, ca să îi fulguiască de pene întrucâtva. Dar și ca să îi alunge din mintea oamenilor. Bărbatul acesta iubise cândva și trăise. Acum, însă, era mortificat și zidit ca după o detenție. El pe sine însuși nu se iubea. Totuși, cu sine însuși rămăsese încochiliat și chircit. Altcineva nu îl dorea, fiindcă el nu se mai dorea. Trăia cu picătura zilnică de viață mică pompată în cafea și în vene și respira doar cât să nu moară de unul singur. Aș fi vrut cumplit să îl mângâi, dar nu știam cum. Mă împătimisem pe nesimțite, pâș-pâș, după el"

 =  răbdare, da
heghedus camelia
[04.Feb.09 08:48]
harul scriitoricesc e de netăgăduit și de nestăvilit, își iese din albie. un tumult care saturează, ăsta e singurul păcat. în fapt, cine sunt eu să judec? Carmen, mersi mult că ți-ai dedicat timpul și gândul.

 =  Ziua buna!
Mitu Cristian
[04.Feb.09 16:12]
Dupa cum si imaginea copertii cartii, asa mi se pare si ideea pe care o abordeaza poetul in carte. Dansa cauta sa explice despre relativitatea si tangenta ei la subiectul propus, insa modul de a-si arata perfectiunea subiectului ales este una confuza, care relateaza idei si conceptii cu totul neadevarate. Nu vreau sa fac antireclama unei carti, insa numai coperta si afisajul ei indica stupiditate si necunoastere. Imi pare rau ca e asa. Ramas-bun.

 =  tangență
heghedus camelia
[05.Feb.09 07:50]
lucidă înscriind miracolul într-un triunghi dreptunghic de vedere. ce mi-aș dori o catetă!
liquid birth
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !