Comentariile membrilor:

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[21.Jan.09 08:22]
poemul e trist, nostalgic:
privindu-mi trupul am început să-ți rostec numele, vers ce subliniaza o parere de rau, o plecare.

dupa care indemnul "hai sa fugim", care de altfel si eu il folosesc foarte des(acest hai)vine ca o propunere spre altceva, spre o iesire, propunerea ta ta sunt nisipurile miscatoare, deci o alunecare, un teren pe acre nu se paore sta in siguranta, eu vad imaginea versului cu nisipuri miscatoare adevarte, nu doar trimiteri la idee de instabiliatate.
hai să fugim/să ieșim din poezie/ascunde-mă sub vălul nisipurilor mișcătoare

cel mai mult imi place:
îmbracă-mă în poemul acesta, era interesant sa spui cum e haina(uite la mine cum e:imbraca-ma in metafore de sus pana jos/ ca-ntr-un giulgiu fara epitaf).
mcm

 =  umbra se alungește sub talpa trupului
Maria Prochipiuc
[21.Jan.09 10:02]
Carmen – îmi place interpretarea ta referitoare la trup, ar fi mai puțin vorba de o plecare, cât de o aducere aminte, dar nici plecarea nu-i stă rău versului. Hai să fugim, l-am luat ca un fel de trezvie la realitate, desigur că acele nisipuri mișcătoare pot fi interpretate în fel și chip, aduce un pic și spre incertitudine .

Referitor la haină, de foarte multe ori am folosit un sinonim: veșmânt, ce pentru mine are o semnificație aparte, îl duc cumva în zona sacrului, tocmai ce spui și tu în poemul tău. Poemul acesta e scris de ceva vreme și uite azi am reușit să-l scot la iveală. Mulțumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !