Comentariile membrilor:

 =  .
George Pașa
[07.Jan.09 09:36]
Domnule Nanu, mi se pare că ați răspuns la "Manifestul Poetului Român", de Ovidiu Bufnilă. Mai am impresia că nu prea v-ați dezis de stilul dvoastră, însă ați urmat cu umor tematica recomandată. Finalul textului îmi spune că, indiferent de circumstanțle și întrebările ce au să rămână în suspensie, "niște particule de adevăr" vor dăinui "rătăcite în lume", chiar dacă au aparența unor "dude lirice".


 =  Scuze pentru eroare
George Pașa
[07.Jan.09 09:47]
"Misiunea Poetului Român"

 =  Domnului George Pașa
Liviu Nanu
[07.Jan.09 10:12]
Stimate domn George Pașa, textul meu poate fi un răspuns, cum bine ați sesizat, dar și o trimitere către unele texte ale căror subiecte (sau licențe) mi-au atras atenția. De exemplu poemul dumneavoastră cu dudele, un subiect pe care și eu l-am abordat mai demult aici: http://www.agonia.ro/index.php/poetry/187234/s-au_copt_dudele
Și nu numai asta, desigur.
Onorat de vizită și semn, prezența dumneavoastră e întotdeauna binevenită.

 =  exact
Marius Surleac
[07.Jan.09 11:01]
Îmi place "stilul" de aici, trimiterile sunt făcute direct și recunosc aici cel puțin 2-3 atitudini poetice de pe site. Textul vine ca un răspuns care necesită o nouă comportare asupra literaturii de net.

Cu stimă,
Marius

 =  "particule de adevăr rătăcite în lume"...
ioana matei
[07.Jan.09 21:51]
ce întalnire spectaculoasă între poet și omul de...știință!...(ambii aici cetățeni onești dealtfel)... oare a cui?...

si "găuri negre și kromozomi delicați"...și cîte și mai cîte...
La mulți Ani, Liviu Nanu! și să rămai la fel de vesel cum am aflat (din auzite pe-aici pe agonia)... că ești...

 =  Marius
Liviu Nanu
[07.Jan.09 21:47]
Marius, trimiterile despre care faci vorbire sînt doar semne colegiale, nu fac nimănui proces de intenție estetică. Ba chiar, pot să spun că mă inspiră, prin urmare ar putea fi un gest de recunoștință. Onorat de trecere.

 =  da
Marius Surleac
[07.Jan.09 22:26]
Da, așa este - nicidecum nu am gândit altceva. O parte din ei sunt foarte buni, chiar îmi plac cum scriu. În plus, textul e bine gândit.

Well done.

Cu stimă,
Marius

 =  particule indragostite
Amalia Cretu
[08.Jan.09 11:22]
ei, shi ce dak? vor spune unii, cautand sa ne deseneze spirale ADN spre a ne indica felul de a fi: rationali sau lirici, buni sau rai, curajosi sau lasi, gandind viitorul "fără pauze inutile de respirație"

pastrand ironia, apreciez concluzia: "întrebările lor /despre iubire, viata, scop, rol, sens, progres, finitudine sau eternitate/vor rămîne suspendate de un fir" indoielnic asemenea unor "particule de adevar rătăcite în lume"
aprecieri,
amalia

 =  suspendate
Gabriela Juganaru
[08.Jan.09 20:53]
faina chestia cu dudele

 =  Amalia Crețu, Gabriela Juganaru
Liviu Nanu
[08.Jan.09 23:25]
Suspendate de un fir sînt din păcate mult prea multe din jurul nostru. De la material pînă la imaterial, de la ființe la sentimente. Întrebarea se pune dacă e mai bine să lași intact firul și să fii un observator al realității, sau să te implici în evenimente(spre o eliberare simbolică), să fii un mîncător de dude. Sau invers.
Onorat de trecere și semn.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !