Comentariile membrilor:

 =  gara, tunelul și altceva...
Ioan-Mircea Popovici
[25.Dec.08 22:42]
Acolo a început întreaga poveste, cu 16 zile înainte de Crăciun. Nu cu vreo 16 zile înainte, ci exact cu 16 zile. Și nici cum a început nu spun ca să văd dacă ese chiar așa cum zici. Îmi place începutul, cu trimitere la Maria Iribarne, din Tunelul lui Sabato. În "E suficient să spun că eu sunt Maria, și Juan e pictorul care m-a ucis" e ceva ce nu se potriește dar nici nu ar fi mai bine nu știu să spun. Se pare însă că vrei să sugerezi că ceva grav s-a întâmplat între tine și pictorul Juan.

Cred că spui prea multe deodată. Plecând de la "Tocmai ce pierdusem cărarea și el, fără să știe că exist, m-a găsit.......", să ajungi la "(Ce vrei să faci, Juan? Trebuie să te ucid, Maria. M-ai lăsat singur!)" cred că s-ar merge cu tehnica integralelor curbilinii care nu depind de drum.


 =  aici si acolo
Maria Gheorghe
[26.Dec.08 01:43]
Multumesc pentru darurile toate, de aici si de acolo... de acolo, unde ai deschis fereastra cu pareri albastre inspre o alta poveste… de aici, ca ai venit sa vezi ce mai face Maria Pictorului de Sarbatoarea Nasterii... totdeauna, darurile tale sunt o bucurie ce o imparti cu lumina, doar c-o simpla ordine de gand...

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !