Comentariile membrilor:

 =  Iulia, mi-a plăcut...
Emil Iliescu
[17.Dec.08 17:17]
Iulia, mi-a plăcut cum ai surprins starea de inconștiență a eroinei tale, cu toate amănuntele legate de suferința fizică și, mai ales, de cea psihică. Ai găsit și o ipostază nouă a morții, cavaler în armură, cu sabia lui desprinsă parcă din adâncurile lui Thanatos. Ai o abilitate, care se profilează de la text la text, prin care surprinzi planurile paralele în care Ana este nevoită să se miște: acum, lumea agitată a spitalului și lumea liniștită din sufletul ei, imaginea lui Andrei, pentru care trebuie să lupte.
Eroina ta a mai trecut o cumpănă existențială și asta datorită și talentului tău, prin care îi oferi valențe spirituale și putere morală.
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  .
Laurențiu Ion
[17.Dec.08 19:59]
un punct textual ce devine o ipostază interiorizată a scrisului. se trăiește din interior, latent. e aici o lume întinsă, perceptibilă numai organului interior, textul devenind liber, în favoarea limbajului.
dar mai e și sprijinul experienței de viață, evident.
plăcut.

 =  eu scriu...
cordeanu iulia
[18.Dec.08 00:48]
dumneavoastă explicați ce-am vrut de fapt să surprind.
așa e...acea viziune a morții e...desprinsă din trecut, poate părea expirată, dar e o iluzie personală de care m-am folosit aici în text,
cum s-ar spune...e trăită.
uneori dacă n-ați fi aici cu comentariul d-voastră, eu urmată de instinct mai mult decât de precizie nici n-aș putea explica ceea ce am scris.

 =  Laurențiu...
cordeanu iulia
[18.Dec.08 00:48]
nu știu de ce ...sau poate știu,
așteptam comul tău
deși mă gândeam că va fi acid, nu știu de ce...poate din cauza linkului...plouă cu soare...
și-acum sunt oarecum surprinsă...oarecum numai.
mă bucur sincer că ți-a plăcut...și-aștept și observațiile.
o seară frumoasă...
iulia

 =  O paralelă între real și imaginație reușită.
emilia gunea
[26.Dec.08 23:46]
Textul este frumos scris si cele două planuri, realul și imaginația, mi se par foarte bine descrise. La sfârșit însă sunt câteva lucruri care mi se par în plus. Dece Ana aceea a murit la 14 ani, ce legătură are cu restul? Există o partea întâi pe care eu nu am citit-o? Presupun că da, așa că rămăne doar admirația mea pentru felul cum ai scris această parte.

 =  greșeala mea...probabil...
cordeanu iulia
[27.Dec.08 23:18]
Când am spus că acea Ană a murit la 14 ani m-am referit la o altfel de moarte...de fapt la o despărțire...atunci a plecat din acel oraș...și tot ce a urmat...implicit adolescența care e un hotar...a fost total diferit...e vina mea...am găsit goluri și greșeli destule recitind...o să revin dar îmi trebuie timp.
Mulțumesc din nou pentru răbdarea de a mă fi citit și aștept și alte observații.
Cu prietenie
Iulia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !