Comentariile membrilor:

 =  *)
Manolescu Gorun
[15.Dec.08 13:37]
1. Modul in care este pusa problema poate re-deschide problema lui "0" asa cum acesta a aparut, pentru prima data, in contextul cultural oriental (al Indiei);
2. Am multe obiectii in privinta teoriei prezentate; dr nu este, aici, contextul potrivit pentru a le expune (si discuta);
3. Remarc efortul deosebit facut de autor, precum si coerenta discursului sau.
4. Faptul ca autorul ma citeaza in primul paragraf, ncesita urmatoarele precizari din partea mea:
(a) conceptul "desituarii" evident nu-mi apartine (el apartine lui Mihai Sora);
(b)conceptul de "pullback", preluat din teoria categoriilor si cea a toposurilor si caruia i se acorda alta semnificatie, asemanatoare cu cea a "desituarii", ii apartine lui C.V. Negoita.
(c) ambele concepte au aparut in interviul meu luat lui C.V. Negoita si singura mea "contributie" a fost cea de a-i oferi lui C.V. Negoita posibilitatea de a le discuta tocmai pentru faptul ca mi s-au parut extrem de interesante.

In inceiere ii urez lui Cornel Marginean puterea de a-si sustine si dezvolta teoria. Putere, rabdare si tenacitate de care sunt sigur ca dispune ca orice ardelean care se respecta si care nu numai "sta" dar mai si "cugeta" spre deosenire de regateni care sun vesnic pe fuga si nici nu au timp sa observe cum viata trece peste (sau pe langa) ei; iar ca "regatean" nu fac altceva decat sa-l admir, optindu-ma o clipa din goana, pe Cornel.

Cu cele mai bune ganduri si multa prietenie,

Gorun

 =  o cugetare a unui ardelean)
cornel marginean
[16.Dec.08 23:01]
Draga Gorun, multumesc pentru parcurgerea si efortul de a ma intelege. Am citat numele tau pentru a spune ca satisfactia de a patrunde in ,,acele lumi,, ti se datoreza si tie. Era un fel de multumire si o stima pentru tine.
Si tu ,,cugeti,, foarte mult si foarte interesant.)
Sper sa am parte, sa discutam candva despre obiectiile tale, care sunt convins ca vor fi interesante si constructive.
Putere si sanatate iti doresc si eu tie. Multumesc pentru urari.
Cu sincera prietenie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !