Comentariile membrilor:

+ oraș frumos cu oameni frumoși=evenimente reușite
Dana Banu
[04.Dec.08 17:49]
te felicit, Căline, pentru acest proiect, îți doresc să aibă parte de viață cât mai lungă, ediții strălucitoare și participanți numeroși

Sibiul înseamnă foarte mult pentru mine, e un loc deosebit, are o lumină a lui specială pe care nu o poți găsi în altă parte

îți sunt alături cu gândul și cât de curând sper să ne revedem sănătoși

să fie într-un ceas bun

dana

 =  .
Laura Cozma
[04.Dec.08 19:29]
Daca nu voi fi plecata din oras, semnez si eu prezent!
:)

 =  Începutul începutului
Călin Sămărghițan
[04.Dec.08 21:51]
Dana, elianule, îți foarte mulțumesc pentru întâmpinarea deosebit de generoasă. Măsura inimii tale. Caut cu nerăbdare seara în care ne vei citi sub luminardele așteptări poetice ale Sibiului.

Laura, te rugăm să vii, să guști și să citești. Poate chiar în aceste întâlniri din decembrie. Te rog lasă-mi o modalitate de a te contacta și programa.

+ sibiu-eveniment
Dana Stefan
[04.Dec.08 22:22]
da, un proiect generos in cel mai chetzesh burg transilvanean.:) langa el mediasul meu si de acolo, ca dintr-o azvarlitura de batz, sunt cu sufletul alaturi de voi, sibienilor, chiar daca sunt acum mai incolo putin decat un brat si un deget distanta. :) apoi celor care vor veni de prin tara, oaspeti la voi, indemnul de a respira in tihna aerul unui oras incarcat de istorie, capitala europeana datorita celor care stiu conserva si pretui un oras care-si merita la randul lui, locuitorii.
un insemn asadar pentru privelisti si priviri.
felicitari pentru initiativa, calin!

Linea

 =  de va fi
Călin Sămărghițan
[04.Dec.08 22:58]
Dana, sufletele mari sunt tot timpul aproape de orice loc. Dar de va fi să chiar vii, va fi vis. După cum vezi, poți să faci atât expoziție de poezie, cât și de pictură sau orice alte lucrări. Iar când spun asta mă gândesc deja foarte departe. Poate prea departe; chiar până la muzica de lângă tine.

+ semn
florin caragiu
[04.Dec.08 23:53]
Felicitari pentru initiativa, sper sa reusiti sa sustineti in Sibiu cat mai mult timp acest camp de emulatie poetica. interesanta si locatia. va urez dispozitie creatoare si sa va simtiti bine.

+ am notat
Liviu Nanu
[04.Dec.08 23:59]
Voi veni și eu cu mare plăcere. Este un oraș apropiat sufletului meu prin oamenii de acolo și prin evenimentele pe care le găzduiește și le produce. Abia aștept să ne întîlnim.

 =  Ce cuvânt frumos: ”abia aștept”!
Călin Sămărghițan
[05.Dec.08 01:26]
Vă mulțumesc foarte mult, sunteți extraordinari! Florin, Liviu, abia vă aștept. Ca de altfel pe oricine ar dori să ne cunoaștem între noi, să ne simțim bine, să ne facem ”chef de citit”. Vă simt aproape încurajările, temelii. Și mai fac ceva public: pregătim de asemenea un festival de poezie, de anvergură, pe la jumătatea lunii mai (15-17 mai). Asta ca să vă treceți în calendar.

 =  O
Corina Gina Papouis
[05.Dec.08 12:15]
expozitie la care as fi vrut si eu sa ajung, sa gust si sa citesc, dar am o lista de scuze de citeva mii de mile.

Va doresc la toti multa multa poezie!

Miine la ora 18.00 voi fi acolo!...in spirit!

Best wishes to you all!


 =  O să le spun că ești acolo
Călin Sămărghițan
[05.Dec.08 13:42]
Corina îți mulțumim pentru gând și ... prezență. Noi sperăm să ajungi oarecând la expoziția noastră; deja am un fir din partea unei poete românce din Londra că va veni pe 27 decembrie, sau la întâlnirea din ianuarie.

 =  Merci pentru invitatie
Chis Dorin
[05.Dec.08 14:26]
Merci pentru invitatie! Voi fi prin Sibiu la sfarsitul lui decembrie si mi-ar place sa vin la serile artgotice, dar cu siguranta pana atunci ne vom intalni la un GO ...

 =  Sper...
Corina Gina Papouis
[05.Dec.08 14:03]
ca intr-o buna zi vom reusi sa invitam si noi poeti/ scriitori din Romania in batatura noastra din Londra, la un Earl Grey cu metafore:)...Din pacate nu cunosc multi romani aici, iar din specia celor care scriu nici atit...am scris sectiei culturale romane din Londra - not a whsiper! In fine, am citeva contacte prin Bucuresti, vom mai rasuci problema...

Pina atunci, nu-mi ramine decit sa sper!

Cu prietenie,
Corina

 =  Doriiin!
Călin Sămărghițan
[05.Dec.08 14:39]
Fain, și bun venit aici. Jurnalele tale de călătorie ar fi foarte interesante aici pe site, și gustate din plin! Chiar și jurnalele concursurilor de go. Cu siguranță va fi un câștig pentru site.

 =  exquisite
felix nicolau
[05.Dec.08 20:37]
splendid. mereu am crezut ca sunt oameni de forta pe agonia, capabili sa faca mai mult decat bisericute.
iar sibiul chiar ca merita asa ceva.

aferim si felicitam!

 =  Te așteptăm
Călin Sămărghițan
[05.Dec.08 21:34]
Felix, mulțumesc, ai intuit. Sper să ne adunăm din risipiri. O să-mi permit să insist să vii, să găsim doar timpul potrivit.

 =  tare mi-aș fi dorit să fiu acolo
silviu viorel păcală
[06.Dec.08 10:48]
mă leagă multe de Sibiul ce ni-l insinuezi și nu pot decât să vă felicit și să înghit în sec. Poate data viitoare.

 -  arta gotică la sibiu, direct în Atrium
Ela Victoria Luca
[08.Dec.08 20:46]
abia în această seară, după muuulte zile de absență, reușesc să îți transmit, Călin, zâmbetul și bucuria că există loc pentru frumos, artă, poezie și oameni care nu uită, indiferent cât de amaretto este viața, să îi dea o esență bună!
felicitări și viață trainică poeziei, acolo, în Atrium, să nu aud de aritmii, sistole, diastole, tahicardii, cardiopatii stopuri și alte asemenea de care știu deja multpreabine!

cu drag, ela
(și sper și cu prezența pe 27 decembrie)

+ și
Ela Victoria Luca
[08.Dec.08 20:47]
desigur, luminos era mesajul meu

 =  Slobozâ-ne gazdă-n casă!
Călin Sămărghițan
[08.Dec.08 21:15]
Silviu, Ela, vă așteptăm oricând cu cea mai mare bucurie. Să încercăm să nu uităm. Aritmiile o să le amân pentru mai târziu. Haideți!

 =  felicitari pentru proiect
cretu-rosca draguta
[27.Dec.08 23:13]
aproape ca simt o unda de invidie pentru cei ce vor putea veni la Sibiu!tare mult as dori,sa fiu cu voi!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !