Comentariile membrilor:

 =  am luat la rost..
Elena Toma
[06.May.06 11:13]
cuvintele-mi, citindu-ți biografia. le-am făcut varză și îți dedic si Depravatele cuvinte, am scris-o acum, să mă răzbun.:)))

 =  parere
Chitoveanu Victoria
[06.May.06 13:28]
Se subintelege o stare de nemultumire interioara dar de ce ai folosit asa niste carari incurcate in exprimare nu-mi explic.Sfarsitul poemului pare mai luminos.
succes in limpezirea apelor!

 =  Magazia de curiozitati
Pașa Gheorghe
[06.May.06 16:37]
Sunt onorat de atentia pe care mi-o acorzi din nou. N-am dorit ca acest poem sa placa, poate numai sa lansez mai multe sageti de sensuri spre pieptul dezgolit al poeziei. N-as spune ca sunt nemultumit, poate numai de cuvinte. Iar expresia cred ca este adecvata ideilor. In doua-trei versuri vei gasi mai multe sensuri. Initial subliniasem acele cuvinte si sintagme care trebuiau reluate la lectura de cel putin doua ori. Dar acest lucru nu se face. Prima varianta avea mai mult ritm, dar am hotarat sa o retrag, pentru ca avea prea multe "rautati si mici scandale", iar eu sunt, in general, tolerant. Am utilizat si intertextul pentru a ne raporta din nou la marea poezie( primele doua citate le-ai recunoscut, in mod sigur, iar finalul: "atat"apartine lui Nichita Stanescu). Multumesc de trecere prin magazia mea de curiozitati!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !