Comentariile membrilor:

 =  ruse ioan cel cinstit
Liviu-Ioan Muresan
[25.Nov.08 19:55]
Nu comentez printr-o epigrama. Deoarece doresc sa remarc faptul ca e un text reusit . Nu inteleg de ce e incadrat la atelier. Cine ar trebui sa lucreze pe el? Cititorii? E una dintre cele mai bune epigrame din ultimele zile.

 =  Legea compensatiei
florian abel
[27.Nov.08 12:01]
Cand un element e "ioc",
Poti sa pui "ceva" in loc.
Deci, noi stim ce "i-a murit"
De ajunse om cinstit.

 =  Domnilor...
Ruse Ion
[01.Dec.08 18:05]
Liviu-Ioan Mureșan și Florian Abel bun venit în vizită. Scuze că intervin atât de târziu cu un comentariu, dar nu am făcut-o deoarece apreciez și eu, în limita în care mă pricep, că această epigramă, cât și altele pe care le-am postat mai târziu, ori nu au fost înțelese, ori din obisnuință Ion Ruse a fost trimis la "Atelier". Nu m-ar surprinde dacă trimit și epigramele care au luat premiul trei la Tg. Jiu și ar fi trimise expres la Atelier. Chiar am s-o fac, fără să specific acest lucru și dacă se întâmplă așa ceva, șterg tot ce am postat pe "Agonia" și nu mai postez nimic. Oare nu am trecut de nivelul "0" (zero)? Câte premii trebuie să câștig pentru a deveni de încredere?
Mă aștept după acest comentariu să fiu trimis din nou la "-10" deoarece am impresia că cineva acolo sus, e foarte sensibil la observații critice.
Recunosc, fără nici o problemă, că sunt un produs al "Agoniei", sau mai bine zis, a unor agoniști extraordinari, care m-au ajutat dezinteresat, dar, cu multă răbdare și competență. Nu dau nume, dar cei la care ma refer, își vor da seama, că despre ei este vorba, dacă le va ajunge sub ochi acest comentariu.
Am să încerc să nu mai postez o perioadă, dar voi participa la comentarii.
Salutare domnilor și să auzim de bine!
Ion Ruse
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !