Comentariile membrilor:

 =  adina ungur
adelina manea
[24.Sep.08 00:29]
adina, a doua poezie mi-a placut in intregime. mi s-a parut ca ai cuprins cam totul intr-o singura mana, n-ai uitat nici un detaliu de expresie, de idee, de imagine.
prima poezie mi-a placut pina la "cersetorul acela". cred ca introducerea personajului cersetorului e buna dar schimbul faptic este prea previzibil pentru asteptarile mele: cersetorul insista in vorbele lui tu ii umpli "palmele cu bani marunti". probabil asta este imaginea care trage in jos spontaneitatea restului poeziei.
ultima poezie am citit-o cu interes pina la adresarea directa finala unde...am avut indoieli ca mi-ar fi adresata mie :) precis e pentru altcineva. inspirate aceste versuri cu un erotism (!) aparte:
i le sorb, i le înghit ca o femeie-somon
i le nasc, apoi pe hârtie din sângele meu croite


 =  iată o poezie
Liviu Nanu
[24.Sep.08 03:25]
Am citit cu plăcere poemul, dai viață cuvintelor (separat sau în grup) cu talent și sensibilitate.
Ai o rimă involuntară în ultima strofă "meu - meu". Nu e deranjantă, dar chiar sînt curios dacă așa ai dorit să iasă. Aș mai fi schimbat "bani mărunți" cu "mărunțiș", doar pentru simplificarea frazei.
cu scuze pentru deranj
al 67-lea cititor,
anton

 =  adelina, liviu
Adina Ungur
[28.Sep.08 18:09]
Multumesc frumos Adelina pentru lectură și sinceritate! Ai dibuit-o, cu adresatul! :) Să zicem că o fi ceva erotism pe-acolo, da! :)

Liviu, mulțumesc pentru poposire. Ai dreptate, nu am vrut acea rimă, dar așa a ieșit la discurs, voi modifica, mulțumesc! Bune sugestiile tale, ca întotdeauna, cu prietenie primite!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !