Comentariile membrilor:

+ Oameni și locuri, locuri și poeți
Maria Prochipiuc
[05.Sep.08 00:35]
Mă bucur pentru voi că ați reușit să fiți la Brașov alături de poetul Adrian Munteanu, e semn că poezia încă are putere să-i adune pe oameni, pe oamenii-oameni și oamenii-poeți. Bucuria e doar în ochiul meu de cititor, fiindcă sufletul mi-a fost și încă îmi este trist, fiindcă din motive de sănătate nu am reușit să ajung, dar îl aștept pe Adrian Munteanu să lanseze și la Iasi, pregătindu-i un cadru adecvat pentru acest eveniment.

Ferestre în cetate, deschise spre Poarta Șchei, spre biserica Sf. Nicolae, Tâmpa, Strada Sfoarei...și multe alte locuri pe care poetul a știut atât de frumos să le scoată în evidență. Imaginile acestor locuri sunt redate prin cuvinte simple.

Stilul în care ai concentrat acest eveniment redă starea de a nu ține departe de noi acest lucru : "delicatețea persoanei este transfigurată într-o stare extraordinară de trăire a unui adevărat mister". Voi ați cunoscut-o pe iubita poetului și se pare că ați plecat împreună cu ea. Un semn de apreciere pentru tot ceea ce s-a întâmplat la Brașov în această zi și pentru modul în care ai prezentat evenimentul.

 =  felicitări Călin!
Marius Surleac
[05.Sep.08 08:36]
Călin, felicitări pentru articol!

Bine scris, calm, surprinde momente plăcute de la prezentarea de ieri, pozele foarte reușite. Foarte frumos că ai menționat: "Autorul a divulgat celor prezenți că "am în fiecare an câte o iubită. Deseori câte două. Una pe care o cultiv cu preponderență și alta căreia îi dau târcoale pentru un posibil viitor."

Și încă odată sincere felicitări pentru lansarea cărții, domnului Adrian Munteanu!

cu prietenie,
Marius

 =  bucurie la patrat
Adriana Lisandru
[05.Sep.08 09:19]
pe langa bucuria de a tine in mana o carte frumoasa, ziua de ieri a adus si bucuria de a cunoaste niste oameni frumosi. :)

 =  Brașoviada
Călin Sămărghițan
[05.Sep.08 10:12]
Bucuria a fost și a mea de a vă întâlni și reîntâlni. Am scris scurt, strict gazetărește, ca să-l pot trimite repede, la cald. Impresiile personale și câteva gânduri despre volum, sper cât de curând.

 =  :)
Dana Banu
[05.Sep.08 10:28]
ia te uită ce oameni frumoși!:)

Călin, surprinzător cât de rapid ai fost

și eu mă bucur că am putut fi prezentă acolo printre voi și mai ales că am reușit să obțin cartea și autograful lui Adrian Munteanu, omul și poetul acesta de o luminozitatea atât de vie


 =  icoane pe sticla monitorului
Daniel Bratu
[05.Sep.08 10:32]
stil potrivit de prezentare, alert, concis,
sugestie reusita de portret in cateva cuvinte (in special in final: "Am fost acolo, martori ai gentileței, modestiei și blândeții sale de necuprins în cuvinte.",
fotografii reușite (subscriu părerii Adrianei Lisandru), icoane moderne aproape (in special prima - obs. - daca e cu extractie din photobucket, ar putea fi micsorata usor - resize - , intru eliminarea nedoritului blank initial din pagina)
felicitari

 =  Da, luminozitate
Călin Sămărghițan
[05.Sep.08 11:18]
Maria Prochipiuc, mulțumesc pentru atenția acordată, iar steaua, desigur, este meritul dlui Adrian Munteanu.

Dana, spui frumos "luminozitate", asta ne-a și oferit autorul, sper ca bucuria cea mare să i-o fi făcut dlui Munteanu.

Daniel, dacă trebuie resize, o pot face, dar cred că încadrarea fotografiei depinde de rezoluția monitorului. La mine se încadrează bine (1280x1024). Prima fotografie mi-a plăcut și mie foarte mult și aș vrea să fie bine proporționată. Aș putea încerca variante, dar fiind la secțiunea articol, cred că-mi va trebui de fiecare dată aprobarea editorilor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !