Comentariile membrilor:

+ *
Dana Banu
[10.Dec.18 14:27]
*
O apariție editorială care merită prețuită cum se cuvine. Un volum de prestanță. Numele antologate impun, au o rezonanță aparte. Semnul meu de respect pentru această apariție editorială.

Felicitări, Adina, mă bucur să văd că atât tu cât și Victor Țarină vă aflați pe lista de autori incluși în această antologie.

cu prietenie,

dana

 =  antologia salvează coreofonia!
dan mihuț
[26.Aug.08 18:00]
adina, sper să mă ierți, dar partea asta mi-a plăcut cel mai mult: "selecția poeților a fost realizată cu atenție". e cumva o ironie subversivă aici?! îmi face o deosebită plăcere să aflu că, pe lângă nichita stănescu, adrian popescu, gabriela melinescu, etc... mai putem găsi în poezia contemporană alte nume ilustre precum cele pe care nu le voi enumera dintr-un simț al măsurii. ardealul are umor, nu glumă!

 =  felicitari pentru initiativa!
Alina Manole
[27.Aug.08 01:20]
ma bucur ca exista asemenea antologie, fie ea si cu o selectie de toata bafta!
mie, sincer, mi-a placut coperta!

+ Spre soare-răsare
Călin Sămărghițan
[10.Dec.18 14:27]
Un semn și din partea mea, pentru excelenta inițiativă ardelenească. Sunt de înțeles reacțiile împotrivă. Spațiul coreean cred că este unul în care poezia românească își va găsi un loc agreat și agreabil.

Mărturia mea vine mai ales pentru superba poezie a domnului Miron Scorobete pe care o admir de foarte mult timp, de o înaltă ținută moral-umană dar și valoare artistică, și chiar dacă nu cunosc toate numele de acolo, sunt convins că oricine stă în compania domniei sale o merită cu prisosință. Deasemenea Valeriu Anania își are locul binemeritat, cât și cel pe care l-am descoperit pe poezie.ro, Victor Țarină. Mă bucură selecția, iar numele amintite de mine, alături de cele cvasi cunoscute ale antologiei, nu fac decât să confirme valoarea celorlalți, pe care îi voi căuta de acum încolo.

Felicitări Adina Ungur, mulțumiri pentru semnalare și stea pentru întreaga activitate editorialistică de aici, de pe poezie.ro. Îi mulțumesc și Danei Banu, care iată ne spune că și Adina Ungur este printre cei selectați, Adina însăși nemenționându-se printre ei, aceasta dovedind încă o dată gentilețea și frumoasa modestie a ei, așa cum îi șade bine unui ardelean care știe ce face. Încă o dată Clujul este la înălțime. Cu deosebit respect și mare bucurie,
C.S.

 =  Felicitari!
Marina Nicolaev
[27.Aug.08 14:45]
Felicitari pentru antologie, Adina Ungur!
O initiativa laudabila!

 =  Semn bun
Ioan Jorz
[01.Sep.08 21:06]
Adina, o companie atât de selectă, onorează orice poet. Multe nume, antologate, îmi sunt cunoscute și ca persoane - pe care le prețuiesc și respect. Faptul că te numeri printre aceștia mă bucură îndoit. Felicitări!

 =  multumesc
Adina Ungur
[23.Sep.08 03:37]
Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru cuvinte și mă bucur pentru reacțiile la semnalul acestei apariții editoriale! Ma simt onorata, încă o dată. Fiecăruia în parte îi mulțumesc! Adina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !