Comentariile membrilor:

 =  îmi place de
Alexandru Maria
[20.Aug.08 19:08]
ana. ana este o tipă superbă, deși uneori bătrână, are ochii frumoși și limpezi, deși unori e oarbă, iubește cu patimă, deși uneori îți smulge inima prin cap, povestește foarte frumos despre îngeri, deși uneori vrea să te facă ateu.

cine este ana?

ps - vezi că ai un typo (și dacă. tot ai venit. fi tu drumul.
ăla.) și citește și printre rânduri

cu orice, am

 =  Marie
George Asztalos
[20.Aug.08 21:30]
tecstu' de față n-a fost scris să placă bărbaților. e o vrăjeală de femei dacă asta ai înțeles. da ana are mere. și mărul o găurice. typo. de vierme. îvai. da mina. bravo copii. viermele e un bau-bau. și face urît. scîrbă mică. Marie. vezi să nu te pap. cu mărul tău. cu tot.

 =  deci
Alexandru Maria
[21.Aug.08 00:24]
,mărul o mănâncă pe ana, nu?

în primul rând, forma ai nimerit-o. ana presupune punct. și abia apoi continuarea. apoi, nu ai nimerit-o, pentru că nu doar forma contează - ana presupune - între două puncte - două virgule. astfel, textul tău este doar cursiv, ceea ce e foarte fain - după a mea părere - dar eșuează în fond.

un plus ar mai fi acela al des-ființării, sau al des-trucției, sau al punerii între paranteze. numai că tu din nou nu ai nimic între acele paranteze, nu menționezi nimic în ele. doar. le. pomeni. ești.

anamnetic vorbind, moartea - sau distrucția (da) finală nu o uiți. tocmai ea este cea care vine după penultimul punct. tu uiți, cu luare aminte, să și mori. astfel, îti contrazici titlul, precum și versurile finale (care sunt iar un plus)

tot așa face și ana - umblă pe drumuri, dar nu neumblate. ana umblă pe drumurile pe care a mai umblat odată - atunci când era un îngeraș și nu era. ana.

stilul, lumea, stilul în fața lumii - da, îmi place. foarte filozofic, cu z.

foamea. de tine și de ea - iar un pas pe drumul către ana, atunci când te chema andru.

îngeri turbați de tot sau de nimic - uite altă idee care îmi place. cu. toate. că. nu. pot. să. spun. unde naiba am mai auzit-o.

și, în sfârșit, momentul suprem al distru...gerii supreme (ai sărit tu peste aia nesupremă, dar... aia supremă contează, nu?). ana te vrea. pentru că nu te vrea ea. dai cu tine de pământ - reducția supremă.

eu cred - după umila mea părere, așa cum am luat-o de la alții, care probabil au luat-o de la alții și așa până la ana - că mărul l-ai mâncat de mult și că - spunea odată cineva despre ceva, dar nu îmi mai aduc aminte cine era cineva și ce era ceva - bau-bau te va păpa pe tine. pentru că nu tu ești ana.

într-adevăr: poeziile sunt pentru bărbați și femei și pentru femei și bărbați.

cu orice, ma

 =  .
George Asztalos
[21.Aug.08 01:34]
e o interpretare... mersi că te-ai străduit, cu toată poza asta ieftină de "după umila mea părere" și bățoșenia de puști care le știe pe toate...:)

 =  steal
Alexandru Maria
[21.Aug.08 02:50]
nu eu am fost primul care a pozat. și cred - după umila părere a mea, care este probabil și a altor câțiva care au avut timp să vadă cât de umil sunt - că știu destul de multe încât să te pun în dificultate pe tema - și forma - pe care nu ți-ai ales-o.

și la mai mic!

cu același orice, ma

 =  George,
Gelu Bogdan Marin
[21.Aug.08 13:00]
un text interesant pe care l-am citit cu plăcere.

 =  george
victor pelivanov
[21.Aug.08 14:39]
eu ti-am citit ultimele texte si imi pari,de fapt,chiar asa si este,unul din cei mai interesanti poeti de pe site.asta nu inseamna nimic;nu e o lauda.probabil ca semeni cu cineva,care seamana cu altcineva,stii tu.oricum,poemul asta nu mi se pare chiar asa de reusit.prea multa ironie.si nu prea subtila

 =  insist și io...ce
George Asztalos
[21.Aug.08 23:32]
maria mea să fac mă bucur evident că au și atelieriștii bucuriile lor să taxeze orice scăpare a infatuaților ăștia de maeștrii, să-i pună în dificultăți de te doare mintea, frustrați că nu-i bagă nimeni în seamă...:)

noi, artileriștii, gelule devenim interesanți chiar și cînd aberăm avioane...:)
mersi fain de apreciere mon ami.

victore rar se aud de la tine cvasilaude iar observațiile sunt penetrante și la obiect. o să țin cont. mersi inclusiv pentru cititul in extensis. unii mai și știu despre ce e vorba în propoziție...nu doar că ana are viermișori în mere...:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !