Comentariile membrilor:

 =  a scrie la calculator
Tamara Zub
[01.Jul.08 12:12]
Atmosferă de jurnal, larghețe a gestului prin care autorul pune versuri pe hârtie. Ai scris poemul de mână sau la calculator? Mi-au plăcut mult primele două versuri. Mă așteptam la o descriere realistă a ceea ce vezi într-o astfel de zi. Dar mai jos vii cu metafore, de pildă metafora Cheii, și îți scapă detaliile concrete care mă interesează pe mine, cititorul. Oricum, ai forță în discurs. Mai citim, tama

 =  Tama
Elena Mladinovici
[01.Jul.08 12:20]
la calculator. n-am pix și nici hârtie nu găsesc. voiam să plec de la primele două versuri pe o altă cale, dar n-am reușit să fac nimic. așa că doar am lăsat să curgă totul. nu m-am mai chinuit de foarte mult timp să scriu un text așa cum m-am frământat la cesta. și n-am spus tot ce voiam să spun. n-am spus nimic din ce mi-a inspirat alergarea și fuga asta nebună spre locul de muncă. și nici picioarele mele împiedicându-se între atâta lume nepăsătoare. cred că mă doare.. și totuși nu vă pot povesti..

mulțumesc pentru trecere

cu drag,
elena

 =  interesanta
Andrei Trocea
[01.Jul.08 14:13]
interesanta dedublarea poemului. pe de o parte te adresezi celor din jur, din afara, cititorilor. pe de alta parte, practic toata lumea este in tine, ai inchis-o repede acolo, cat sa nu te expui si sa devii vulnerabila.
citit placut,
cu prietenie,
andrei t


 =  Andrei
Elena Mladinovici
[01.Jul.08 14:18]
ai intuit foarte bine. e, pe de o parte, dorinta de a ma deschide, si totusi incapacitatea de a o face, generata de teama de a nu deveni o piesa mult prea usoara si foarte lesne de doborat..

sarumana de trecere, te mai astept..

cu drag,
elena

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[01.Jul.08 14:48]
un poem de mesaj, bine realizat. mi-a placut cel mai mult strofa 2, deschisul si inchisul pieptului(ce rispisa de ploi!), oricum nu as vrea sa neglijez nici celelalte strofe pentru ca se leaga f bine si formeaza un intreg fara cusur.da, si finalul inchide perfect.
mcm

 =  Carmen
Elena Mladinovici
[01.Jul.08 14:52]
ce chestie, tocmai ma uitam peste textele tale... pe cele postate din 2006.

sarumana de popas...si mi-a placut "(ce rispisa de ploi!)". :)
te mai astept printre textele mele

cu drag,
Elena

 =  .
nica mădălina
[02.Jul.08 14:17]
incepe firesc, sincer, la fecioare incepe sa piarda din credibilitate, din personalizarea pe acre o incerci in text.
adica zona aceea in care doar spui, sperand ca esti ascultata si nu te rogi sa fii ascultata cred ca ar fi convins mai mult, ar fi spus mai limpede ca anumite lucruri se intampla in text.
asa, insa, e prea generic.
ca sa sparg lacatul, fa-ma sa vad ce e inauntru, ca sa zic pe scurt. ca nu ma uit de dragul fecioarelor acelora, ci de dragul a ce textul ar putea sa ma faca sa vad, daca i-ai slabi lesa de acum, ea insasi supusa.

 =  Madalina
Elena Mladinovici
[04.Jul.08 10:55]
iti multumesc inca o data pt ca te apleci asupra textelor mele.

nu am avut intentia de a prezenta ce e in spatele usilor inchise, in ideea ca oricum, afara, e mult mai bine decat sa fii inchis intr-un loc in care nimeni nu te mai doreste sau nu mai are nevoie de tine..

o sa incerc pe parcurs sa imi imbunatatesc scriitura, pana atunci, iertare de suparari...

cu drag,
Elena

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[09.Jul.08 18:32]
Elena,
prea descriptiva pohema ta. am urmarit ideea ochilor. prea diluata. poate mai faci ceva. restangi, imparti, tai etc... sunt idei interesante care pot fi salvate.
retin:asta e una din zilele în care aș scrie tot n.b. foarte frumos! un poem in sine. de aici..., rescrie poema...

cu prietenie,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !