Comentariile membrilor:

+ sfântul anton
Liviu Nanu
[30.May.08 23:43]
Mie mi-a plăcut toată poezia, că fiecare strofă poate sta independentă și de sine stătătoare. Dar cel mai mult mi-a plăcut că ai amintit de sfântul anton. Aici mi-au dat lacrimile, așa că dau o steluță luminoasă.

 =  Telegrafic...
Ioan Jorz
[31.May.08 00:25]
Adina Ungur, am citit. Dualul ontologic, prezent. Sf.Anton și Dali, bine. Imagistică. Curte, anturaj al curtezanelor. Fără regrete. Oricum, până la 34 nu urcă liftul. Poate îngerii. Dar bifurcarea în drumuri, nu acceptă mesajul telegrafic. Opțiunea ta. De la mine stelele nu pot să cadă peste acest poem. Poate doar fulgii lor. Cu prietenie,

 =  Sfantul Anton si Liviu si Ioan Jorz
Adina Ungur
[31.May.08 22:29]
Multumesc Liviu, Sfantul Anton mi-a fost drag intotdeauna si este si generos, ma bucur ca ai vazut departe mesajul. Chiar nu ma asteptam sa fie asa de frumos decriptat, fiindca am convingerea ca l-ai citit in cheia lui. Multumesc, iata o si o stea galbena, dupa o serie de pumni in cap si primiti pe la spate, nu asa, oricum. Dar ce conteaza, noi sa fim sanatosi! Cu bine, prieten drag!


Ioan Jorz, oh, nu, curtea e facuta de barbati, pe spinari de elefanti, nu am nici curtezane aici, departe de mine gandul acesta. Singura persoana de sex feminin din text sunt eu, dar nici macar nu arat feminitatea, o reprim, ca intotdeauna. Probabil ca am fost criptica, dar asta mi-a iesit, o sa incerc sa fiu mai pe inteles, alte dati. E o bucurie sa te regasesc pe paginile mele, in curand voi trage si eu o raita pe la autorii preferati. Timpul e inamicul, timpul el, fir-ar! Cu bine!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !