Comentariile membrilor:

 =  domnule gorun
cezara răducu
[02.Dec.07 19:03]
s-ar putea să-i punem pe fugă pe mulți dintre bătbați1am avut placerea să o răsfoiesc la Targul de carte. acum am s-o cumpăr . sunt convinsă că voi face victime colaterale.
cu sinceritatea unei femei ,,nebune,,

 =  Stimata Domna sinceră,
Manolescu Gorun
[02.Dec.07 20:38]


O femeia cȃștigă la loto. Soțul o ȋntreabă cum a făcut. Am visat ȋntr-o noapte 3, a doua noapte 7. L-am ȋnmulțit pe 3 cu 7 și am jucat 29. Bine, bine, dar 7 ori 3 fac 21. Da, dar eu am cȃștigat!.

Cine să știe mai bine cȃt de nebună e o „femeie” decȃt tot o femeie. Din nefericire, despre femei, chiar ȋn literatura universală (cu mici excepții ne luate ȋn seamă de bărbți) vorbesc (aproape) numai bărbații. Și din asta femeile ȋnvață cum să cȃștige (tot aproape) ȋntotdeauna. Dar, dacă mă gȃndesc mai bine - mai gȃndesc, sau ȋncearcă și bărbații (să gȃndească) cȃnd zic „cu mintea mea proastă de femeie” dintr-un firesc complex și idem invidie - de fapt ele nici nu prea au ce ȋnvăța. Pentru că „știu”!

 =  domnule gorun
cezara răducu
[03.Dec.07 10:43]
era normal să susțin partea feminină în comentariul meu. așa este , aveți dreptate femeile câștigă întotodeauna. asta o spunea și Alain Touraine, când afirma că femeile sunt mai ,,bune,, deoarece au un alt sistem de valori. poate cel mai esențial. cu toată aprecierea,

 =  Să nu exagerăm
Manolescu Gorun
[03.Dec.07 13:03]
Ei, hai să nu exagerăm. Să admitem totuși că și bărbații, foarte rar, mai au și ei dreptate. Măcar ȋn cazul ȋn speță ȋn care unul ca mine (care nici ȋn cele mai fanteziste momente, ȋn vis sau ȋn reverii, nu am avut niciodată senzația că aș fi fost vre-o dată femeie ȋn viața asta sau ȋn altele) recunoaște că femeile au, de cele mai multe ori, dreptate.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !