Comentariile membrilor:

+ ANTOLOGIE
Nicolae Popa
[01.Dec.07 18:12]
Dincolo de formularea "câteva grupe de poeți clujeni și din țară" e o mare bucurie să aflu că poetul Adrian Alui Gheorghe nu vegetează, doar scriind, scriindu-se întru scrierea tuturor. Adrian Alui Gheorghe e un poem deosebit, cel puțin pentru cei care i-au citit cărțile. De fapum, pe lîngă Arel Dumitrașcu, Radu Florescu, Gelu Dorian, Daniel Corbu, Acosmei, Cassian Maria Spiridon, și alți poeți foarte buni & Vasile Baghiu, Ion Cristofor, Mircea Petean, Traian Ștef, Adina Ungur, totul e doldora de poezie pe aici și peste tot. Mă alătur acestui articol cu această stea, inclusiv pentru a accentua importanța apariției unei antologii. Orice apariție, cu atît mai mult a unei antologii, este antologică! Stea!

 =  Visul
Adrian Munteanu
[04.Dec.07 16:56]
Este visul oricărui scriitor să se vadă tradus, să simtă cum își ia zborul spre lumile imaginate, poate, doar de poezia lui.
Felicitări Adina și tuturor celor implicați în proiecte. Mă alătur emoțiilor și satisfacției voastre.

 =  răspunsuri
Adina Ungur
[05.Dec.07 02:16]
Nicolae Popa, mulțumesc frumos pentru cuvinte, e atât de confortabil și de bine să simți că există oameni care încă apreciază poezia și evenimentele de acest fel, chiar și de departe. Cu stimă!

Adrian, absolut! Ne simțim onorați! Și primim cu mare bucurie cuvintele și gândurile tale!

Mulțumesc frumos, Marina Nicolaev!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !