Comentariile membrilor:

+ Reward. But not for Bin Laden
Traian Rotărescu
[18.Oct.07 14:14]
Tu ai nevoie ca pasarile sa-si deschida aripile pentru ca amaraciunea, transformata in vultur stimfalian, sa-ti "ofere" supliciul cuvenit ca poet.

Gratia fluturarilor, bataile aripilor, au ca rezultat "tulburatorul" indefinit al cruzimii...o cruzime provocata cum am spus deja insa care rezulta din simbioza cu "usuratatea" (a se citi dezonvoltura) zborului...nimeni nu s-ar fi gandit la o asociere atat de contradictorie.

Fiecare "mediocru" are parte de epifania sa, prin care-si transcende conditia, insa, dupa mine, "priapismul citadin" e decedat de mult..a fost inlocuit, daca vrei, cu "bacanalele" graftti-urilor si flegmele aurolacilor...inutil sa mai spun ca nimeni din opozitie nu va adresa vreodata vreo motiune in numele ACESTEI categorii defavorizate...

clovn eretic îngropat în iluzii
pe care gurile moliilor nu-l mai încap

Si de altfel, nici nu-l vor putea incape...moliile, ca daunatori nu pot epuiza rozand din substanta motivatiei celui care planuieste imposibilul: asasinarea lui don Quijote.

Frumos rost ti-ai ales.

 =  corecteaza titlul
Traian Rotărescu
[18.Oct.07 14:17]
l E hamitea.

am vazut dupa primul com

 =  Traiane,
Gelu Bogdan Marin
[18.Oct.07 14:32]
încep cu un salut prietenesc și bucuros de revedere.
În ce privește priapismul, trotuarele sînt pline de săbii sculate cu gînduri de maculare a orice pot atinge. Boala se amplifică.
Faptul că există și din cele amintite de tine tot mai multe este o modă a postmodernismului.Oricum,gîndesc asupra celor zise de tine.
Mulțumesc pentru gestul făcut.

 =  crede-ma,
Traian Rotărescu
[18.Oct.07 15:06]
ma tot intrebam ( de ceva vreme)... cum se face ca, desi te stiu de ceva veme,...nu am stat sa te citesc in amanunt.. de-abia azi mi-am dat seama ca pot "interveni" :)


 =  Poți interveni
Gelu Bogdan Marin
[18.Oct.07 15:15]
cît de des este posibil.Pentru mine cuvintele critice sînt o adevărată mană cerească.
Te mai aștept cu nerăbdarea activată permanent.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !