Comentariile membrilor:

 =  hmmmm...
Adriana Popp
[16.Oct.07 17:28]
....domnu', ce-o să creadă lumea despre dvs?! :)))
Că nu toată lumea are habar că "prietenia" aia era adresată altcuiva...iar perioada cu pricina "pușcă" fix cu aia când meștereați dvs. chestii cu presa prin Palatul Victoria?! :))))))

 =  iubesc cartea!
Adrian Firica
[16.Oct.07 19:13]
pe de o parte:
creadă lumea ori și ce,
eu tot cred în dragoste.

pe de o altă parte, sunt în plin proces de reorganizare a bibliotecii, așa încât prefir fiecare carte.
cu astea care au autograf, am să fac un raft special!

în altă ordine a ideilor, spre deosebire de Foriana Jucan, eu eram familiarizat cu tenișii directorului Măgureanu din 1990 - din timpul ședințelor Camerei Deputaților, apoi din lifturile Palatului Victoria, de pe stradă (era un bar în Piața Victoriei, unde domnia sa se întâlnea cu un consilier prezidențial...), mai apoi din corespondențele "de serviciu" (cu precădere cele din perioada când am conceput un proiect de lege care l-a enervat neînchipuit de mult și de tare pe șeful în exercițiu al serviciilor noastre de informații).

în particular, am avut o singură discuție cu autoarea Ambasadorului care mi-a cerut imperios să-i "aranjez un interviu imediat" cu Primul-ministru - răspunsul meu, cum că nu fac aranjamente, a siderat-o, până-ntr-acolo încât mi-a spus, expresis verbis: "ești un căcat"; a doua oară ne-am dat numai "ochi în ochi", la Cotroceni, în 2001 când mi-a spus: "și aici? ești un mare căcat!".

 =  cartea
iulia
[15.Aug.09 03:43]
sunt sigura ca aveti lucruri mult mai importante de facut .........."ma risc", totusi cu o intrebare - intre timp, nu ati scanat celebra carte ? (din moment ce aveti originalul + dedicatie, vorbesc cam fara rost, insa cine stie, poate o aveti Dvs. si in format electronic).

precizez ca nu e o conspiratie, nu sunt sub acoperire - trebuie sa recunosc ca sunt disperata sa citesc aceasta carte !

va multumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !