Comentariile membrilor:

 =  ...
Carmen Manuela Macelaru
[20.Jul.07 05:18]
frumos poemul, poate prea grav pentru o dimneata inca nedeschisa.
mi-a placut in mod deosebit: cel mai greu e sa joci rolul lui Dumnezeu si sa ierti,nu iau pe nimeni sa stea pitit la bordul sufletului meu,ghiozdanul cu poeme pe care dormi.

 =  si totusi,
Manolescu Gorun
[20.Jul.07 05:25]
nu e greu, Adina, nu-i asa?

 =  forța poemelor
Ioana Geacăr
[20.Jul.07 13:06]
Negrul arde, așa-i Adina. Îmi place cum poemele îți dau putere, cum le cari ca o școlăriță sârguincioasă prin lume
"o să mă duc cu un ghiozan plin de poeme și-am să dorm pe el, altă avere n-am"

 =  răspunsurile mele
Adina Ungur
[22.Jul.07 01:22]
Carmen, instinctiv ți-au plăcut exact pionii pe care am zidit poemul, în esența lui. Mă bucur că ai lăsat un semn și mă surprinde că totuși nu ți-a displăcut. Mulțumesc!

Nu e greu, Gorun, copacule, să nu te superi că-ți spun poetic așa, la un moment dat strângi din dinți și ierți printre ei, apoi te obișnuiești să ierți și îți vine chiar ușor, pe urmă. Deși, în esență e greu. Un exerecițiu de voință, doar, care, automat te saltă ca o trambulină la câteva nivele mai sus, din locul în care ești.


Mă bucură că îți plac, Ioana, fără ele chiar nu aș avea nimic! Mulțumesc că mă citești, sunt onorată!


 =  parere
ionut caragea
[22.Jul.07 10:43]
parerea mea este ca autorul a fost indecis in folosirea pronumelor demonstrative in prima strofa, cel cea fiind mult mai indicate pt estetica fonica. Folosirea conjunctiilor caci si care este destul de stangace, obositoare, dupa aceea autorul se aseaza pe un fagas corect pana la final, chiar daca sintagmele au mai fost folosite si de alti poeti... am sa cuceresc lumea cu un brat de metafore(daniel corbu) sau chiar si de subsemnatul... am valizele pline cu poeme pentru lumea cealaltă, asta e crucea pe care mi-o duc cu-ndârjire/fara carnet... nu as fi facut comparatia daca nu mi-ar fi sarit in ochi expresia si reflexul poetei Ioana Geacar, care sper sa citeasca mai multa poezie de acum inainte.
Partea buna este ca autorul este detasat in scrierea sa si lasa firul sa curga, partea rea este ca dupa citire nu ramai cu o idee clara, nu-ti mai face placere sa recitesti textul, fiind destul de greoi. Noroc ca titlul este clar. Stiu ca sunt pretentios in ceea ce priveste poezia buna si am argumentat neajunsurile. Succes.

 =  Ionuț Caragea
Adina Ungur
[24.Jul.07 03:01]
Ionuț Caragea,

ți se revelează la modul clar intențiile, când comentezi aici, nici măcar nu merită să mă ostenesc să explic faptul că fiind jurnalist ca profesie și având formație de filolog am trecut de câteva sute de texte încoace de capitolul "indecizie" ori să fac referire la semantica cea opulentă a limbii române, unde un popular se distinge de un demonstrativ prin nuanță și mai ales context. Regretabil și impertinent mi se pare felul în care recomanzi Ioanei Geacăr să citească poezie bună! Chiar ai senzația că nu a citit? Mi se pare total deplasată acestă parte din comentariu, unde începi să faci recomandări tendențioase unui critic și teoreticean literar precum Ioana Geacăr. Total deplasat! Dar fiecare are dreptul la opinie și la a se etala pe sine în ce manieră dorește, problema e că în felul acesta nu ești deloc convingător, dimpotrivă. În clipa în care nu ești obiectiv și pertinent în exprimarea unei opinii, nu ai cum să fii și convingător. Cam merg împreună acestea. Și încă ceva, mai e nevoie și de obiectivitate în critică - același lucru se întâmplă și în momentul în care faci acte de răzbunare. Ești tot pe-acolo. Neconvingător! Oricum, eu îți mulțumesc pentru opinie, mai puțin pentru momentul aberant în care te iei de cititori ca Ioana Geacăr. Mai revezi-ți un pic atitudinea! Că se cere.
 =  ...
laurentiu enache
[24.Jul.07 03:09]
ionut caragea recomanda ioanei geacar sa citeasca poezie looool
e ca si cum vrajitoarea de la fcm bacau l-ar incuraja pe kaka sa se apuce de fotbal

adina felicitari ptr volum
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !