Comentariile membrilor:

+ dramatism acceptat
Vasile Mihalache
[14.Jun.07 14:05]
Un portret minuțios reglat cu detalii, care denotă un dramatism acceptat din necunoașterea mobilării unui interior uman.Cuvintele încarcă absența cu ghirlande sunătoare. Iată cum sunt îndepărtați oameni până la gât în mizerie.Imagini original concepute și simțite de condeiul poetei.Cu ferma convingere că acest poem merită evidențiat las aici o stea galbenă.

 =  Țaru s-ar simți onorat cred
Adela Setti
[10.Dec.18 14:27]
steaua ta i-ar aminti coroana pierdută, poate.
convingerea mea este că în orice cerșetor se poate ascunde un rege, un zeu, ori poate un înger. Cred că de aici, din această convingere (și din portrete diferite sintetizate) s-a născut personajul. Îți mulțumesc Vasile.
Adela, cu drag

 =  cel care nimeni nu-l vede
marin mircea
[12.Jul.07 14:00]
foarte frumosa poezie, putini oameni vad frumusetea ascunsa a celor care cauta in gunoi. Ne trebuie o sensibilitate aparte sa-i observam, o modestie din partea noastra sa coboram la nivelul lor, nivel care poate fi foarte inalt. Ma impresionat exprimarea ta "traieste pe muchia dintre gunoi si basme, nu-l crede nimeni nimeni nu-l vede".
Poezia ta exprima o intelegere si o iubire netarmurita pentru om in general, indiferent de chipul (masca)sub care se ascunde.
Ma bucur mult citindu-te.

Mircea
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !