Comentariile membrilor:

 =  cred ca titlul se potriveste bine
Tara Mircea Marcel
[13.Jun.07 11:59]
Textul tau imi aduce aminte de orasele si satele uitate de lume din proza scurta a lui Garcia Marquez, si de "Ciuma" lui Camus. Regasesc aceeasi decadere fizica a orasului, interesectata cu una phisica si spirituala, morala, ce mai o decadere totala.

"mirosul de sapun de franghie" ma duce cu gandul la spanzuratoare. de la inceput lasi sa se intrevada asteptarea plicitsita a morti.

Si totusi poate o sa ploua. Asta imi aduce aminte de alt text povestit din perspectiva unei moarte ce priveste pe geam dintr-o casa. fecioarele virgine erau sacrificate si sagele lor era baut de sateni pentru a chema ploaia. Insa cel care oficia intreg ritualul era "un chip neașteptat de curat". ca apoi moarta sa fie aruncata intr-o casa si sa ia locul precedentei la geam.

nu pot sa zic ca e un text puternic, dar luand in considerare unde m-a trimis cu gandul e un text adanc, mohorat chiar, bolnavicios.

 =  Mircea
Adela Setti
[13.Jun.07 12:21]
am încercat aici o depersonalizare a discursului, o situare în afara eu-lui poetic (de care am cam obosit) - rezultatul trebuia să fie deschiderea semnificativă către interferență, universalii... din cele spuse de tine conchid că mi-a reușit cât de cât. îți mulțumesc.
Adela

 =  n-ai pentru ce, de comentat is bun oricand :D
Tara Mircea Marcel
[13.Jun.07 12:25]
nu stiu care a fost intentia poeziei, eu am scris ce am prins din ea :D
cat de o incercare a eului de a se depersonaliza pentru a crea ceva nou, eu cred ca este o alta forma a lui (adica a eu-lui) :)

 =  poate
Adela Setti
[13.Jun.07 17:51]
o altă formă a eu-lui, contaminată. who knows.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !