Comentariile membrilor:

 =  Parere
Negru Vladimir
[13.Mar.06 13:34]
Se simte framantarea autorului ce precede versul si acesta este un lucru bun care da o nota de autentic scrisului insa modul de figurarea poetica lasa mult de dorit. Ma opresc aici pentru ca textul ne este propus spre lectura la categoria "personale".

 =  framantare si figurare
Radu Herjeu
[13.Mar.06 15:41]
Vladimir, daca se simte framantarea, e bine... Cat priveste "figurarea poetica"... E un aspect care ma intereseaza mai putin... Si postarea la personale e un indiciu in acest sens :)

 =  Sfânta șchiopătare
Elena Luminita Bouleanu
[13.Mar.06 19:00]
de cele mai multe ori șchiopătarea te face să privești mai atent drumul, să mergi ca și cum fiecare pas trebuie să urmeze un semn. unii aleargă cu pieptul înainte (să primescă primii iertarea? am auzit că e destulă acolo!)și dacă un ghimpe le rănește talpa, se prăbușesc violent. frumoasă filosofie de viață ai, Radu.
da, în mod sigur este la personale.
Elena

 =  nu filosofie
Radu Herjeu
[13.Mar.06 22:45]
Elena, din pacate, nu e o filosofie de viata. Asa cum autismul nu e o alegere. E un blestem. Pentru ca inauntru intra tot... Asa cum pe insula lui Robinson putea intra orice vis... sau orice cosmar... Dar el nu putea iesi de acolo...
Multumesc mult pentru cuvinte.

 =  cum vad eu
emilian pal
[14.Mar.06 13:35]
Din cite cunosc, autismul se caracterizeaza prin probleme de comunicare. A plati cuvintele sa ajunga la ceilalti e un tratament care nu vindeca, dar amelioreaza. La inceput, rezultatul e acelasi: singerida cenusa.

 =  cum vad eu
Radu Herjeu
[14.Mar.06 13:39]
Din cate cunosc, nu exista tratament pentru autism... Se moare asa cum se traieste... despartit de ceilalti de un zid de sticla. Iar cuvintele, chiar si platite... rareori trec dincolo de zid. Nu exista niciodata suficient sange si suficienta durere... Doar cenusa... campuri intregi...

 =  Privire...la personala
Gelu Bogdan Marin
[16.Mar.06 19:03]
Expulzati in aceasta lume doar pentru a fi supusi la cazne.
Am scris ceva cu refuzul de a ma naste tocmai pentru a ma lipsi de aceste plati facute celor din jur pentru a ma suporta.Traim cu dorinta perpetua de a ne exclude unii pe ceilalti.Tot noi am inventat toleranta.
Toate cele bune!

 =  gelu bogdan
Radu Herjeu
[29.Mar.06 18:03]
Urata inventie-toleranta... ea se opune, de obicei, intelegerii... E o acceptare pasiva. Eu nu vreau sa fiu tolerat de nimeni... Vreau sa fiu inteles... Acceptat sau combatut, dar inteles...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !