Comentariile membrilor:

 =  Multumindu-i Mariei!
Adina Ungur
[14.Dec.05 16:30]
Draga Maria,

iti multumesc din suflet petnru anunturile cu lansarile si prezentarile de carte pe care le-am facut, cea a sonetelor lui Adrian Munteanu de la Salonul Editurilor Transilvane si cea a cartii lui Florin Tupu, "Printesa Pasare". Evident, voi posta si eu cate ceva despre cele doua lansari/carti.

Iti multumesc in general pentru atitudinea si generozitatea de a scrie despre ceilalti, de a te dedica si darui noua, mebrilor poezie.ro si nu numai, fapt pentru care ai toata admiratia si respectul meu!

Din pacate prezenta membrilor poezie.ro din Cluj a fost cam slab reprezentata la ambele lansari, asa ca voi aduce si eu prezentarea volumelor, pentru cei care nu au fost de fata.

Iata si afisul lansarii cartii autorului iesean la Cluj-Napoca (sper sa-mi iasa figura cu linkul):
Si pentru ca acest site este prima mea dragoste indiferent cum ar fi el sau ce ar spune unii/altii, da-mi voie Maria sa-i fac o invitatie de suflet autorului de a veni aici, pe site. Sa vedem daca-mi rezista. Vii, Florin?


 =  Răspuns pentru Adina Ungur și Florin Țupu
Maria Prochipiuc
[10.Dec.18 14:27]
Orice eveniment cultural e bine de semnalat, chiar daca cei care sunt lansați, prezentați nu fac parte din comunitatea poeziei.ro, e un eveniment, și consider eu că e bine ca noi cei de aici să intrăm în legătură și cu cei care vin din alte sfere ale culturii.

Acest eveniment l-am considerat demn de semnalt și datorită faptului că un membru al poezie.ro, este cel care prezintă o carte, e cel care participă direct la un act de cultură.
Eu am pus anunțul și pentru membrii poeziei.ro din Cluj, și am anunțat chiar și pe cei din cercul epigramiștilor de acest eveniment, și cunosc pe unul din membri care a participat direct – Radu Păcurar.

Prin aceste anunțuri sau informări încerc, ei nu mai spun ce încerc… să cunoaștem și pe alții. Am participat la lansarea lui Florin la Iași (l-am cunoscut la lansarea Sonete 1 – Adrian Munteanu, la Brașov) și ne simțim legați de poezie prin acele fire nevăzute.

Pentru Florin acum – știu că ne citești, dacă Adina te-a invitat, vin și eu aici cu toate că am făcut acet lucru direct să te invit să te alături întru ale poeziei aici. Te așteptăm!

 =  Un lucru important de reținut
Maria Prochipiuc
[10.Dec.18 14:27]
Da, am uitat ceva să mai spun, ceva care este foarte important. Legătura lui Florin Țupu cu poezie.ro s-a realizat la cenaclul Virtualia de la Iași, când Florin a dăruit Prințesa Pasare la mai mulți participanți la cenaclu, moment punctat de Alina Manole în cornic[. De asta e bine să fim împreună uneori
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !