Comentariile membrilor:

+ Asezonată cu imaginea,
enea gela
[23.May.23 19:19]
poezia are un mesaj ambiguu, poți să crezi că este în registru comico-ironic, dar la fel de bine poți recepta un registru grav, dacă te raportezi la versurile finale, acolo unde sunt plasați cei ca ”noi”, adică, să citez, ”la Secția Veseli, infectați cu hărmălaie”. N-aș zice că e un model de prozodie, dar are o bogăție de imagini, niște asocieri grozave de cuvinte, generatoare de polisemii. Stea!

 =  Mulțumire
Sorin Stoica
[23.May.23 19:27]
Mulțumesc, mesajul tău e tonic!

+ Poem de dragoste satiric atât de actual prin subtextul protestatar
Dragoș Vișan
[23.May.23 19:37]
Și eu scriu tot în același mod autoironic, nonșalant, protestatar poeme de dragoste, poeme izbucnite dintr-o revoltă justă pe societatea europeană tot mai rău condusă cu câte un Robotnik șef de stat, ori de start înnoitor ratat. Am văzut cum Europa decade valoric și nu reacționează. Am văzut cum banul a devenit singurul obiectiv de tip occidental. Am văzut pe faraonul moscovit morcovit, cum continuă să smulgă speranțe și rușilor. Am dormit, am plâns și iar am înviat cu iubita alături, detașați de orice marasm social.

+ Reușit acest poem
Alexandru Mărchidan
[23.May.23 21:12]
satiric și nu doar atât, la care nu ai cum să nu râzi și să te întrebi totodată dacă nu cumva trăim deja la Secția Veseli cel puțin de vreo 3 ani.
Felicitări!

 =  Cu mulțumiri
Sorin Stoica
[24.May.23 06:20]
Aveți dreptate, înțelegerea voastră e la obiect cu ideea de la care a plecat poezia aceasta: râsul, hazul general ca paleativ al tristeții generale și generalizate în societate, dincolo de spoială. Ați fost simpatici, vă mulțumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !