Comentariile membrilor:

 =  iaca
Leonard Ancuta
[23.Mar.23 10:15]
ceva care imi atrage atentia. nu stiu, chiar mi-ar placea sa fi baut cu muri, eu stiu doar ca merita. sanatate.

 =  acum imi dadui seama
Leonard Ancuta
[23.Mar.23 12:25]
ca greseala e rupta din rai. eu am baut cu muri, ma gandeam la tine să fi băut cu el.altfel,te mai citesc cu placere, from time to time.

 =  Leonard
Liviu Nanu
[23.Mar.23 12:58]
Din păcate nu am avut ocazia să beau alături de poet. Mă mulțumesc cu onoarea de a apărea împreună într-o antologie apărută la Sibiu. Mulțumesc pentru popas și semn.

 =  Liviu
Leonard Ancuta
[23.Mar.23 13:08]
eu, onoarea care mi s-a facut de la altii, e ca am baut cu toti. de la mariana marin incoace, ca mno, nu-s nici cel mai tanar dar nici cel mai batran, desi imi spun batranutragator. dar aci am vazut un poem bun, si cu sinceritate spun ca merita apreciat, de aveam stele iti dadeam ca sa ai.

 =  Leonard
Liviu Nanu
[23.Mar.23 13:18]
Cred că așa a apreciat și domnul Bogdan Geană, din moment ce a recomandat poezia asta. Dar m-a dezamăgit cu gusturile lui îndoielnice pentru Glenfiddich. Toți drojdierii adevărați știu că adevăratul whisky începe de la Lagavulin. Acum că mi-ai deschis apetitul mă duc să beau o țuică și mai pe seară un coniac Ararat de 20 ani. Poate îmi vine și inspirația.

 =  mata
Leonard Ancuta
[23.Mar.23 13:36]
ca sa te iau asa, nu ai nevoie de inspiratie, cum nici eu nu am nevoie de tuica pentru a scrie. cred eu, si spun pentru multi - tocmai am vazut cum feti frumosi apeleaza la AI - la inteligente artificiale - care scriu poezii sa vrajeasca fete. dar si ei recunosc ca fetele pun botul unde e omul, si e clar ca nu poti, sa ma ierte mama, sa iei tata de la un calculator. cu bautura e ca cu lectura, de gustibus, eu nu pot bea nimic din ce nu are culoare alba, asa ca glen sau lava sunt no name pt mine. cu poezie buna insa ma imbat mai repede si mai bine decat cu o palinca de gutui, se stie.

 =  un text
Claudiu Tosa
[02.Apr.23 02:24]
care mi-a adus aminte că am baut mai demult cu doi poeți celebri. Unul și-a făcut felul, altul a murit în circumstanțe dubioase (unii spun că de fapt și-ar fi dorit să o șteargă). De atunci nu mai beau cu poeți :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !