Comentariile membrilor:

 =  un poem
Liviu-Ioan Muresan
[16.Mar.23 15:56]
interesant, scris la prima mînă, cu o mînă sigură. De la proverb, la actualitate, de la normalitate, la misoginism sugerat, poezia poate trece prin toate stările. Aici o face bine.

 =  Fără schimbare de sex
BogdanGeana
[16.Mar.23 15:56]
e suficient să stai dreaptă. Mai feminist de atât nu se poate, indiferent de câte bazaconii ni se bagă pe gât. Roșia cu 5, instinctiv.

 =  Stimate domnule LIM
BogdanGeana
[16.Mar.23 16:00]
unde e, domnule dragă, misoginismul, că îl mănânc! Dacă tată, fiul și sf. duh sunt exemple de misoginism, eu cred că vă faceți demn de anatema. Gestul, nu trupa rock, de care, evident, cum vă și stă bine, habar nu aveți.

 =  Aici
Liviu-Ioan Muresan
[16.Mar.23 16:02]
”m-aș întrupa versule
aș face schimbare de sex
să nu mă mai arate cu degetul”

 =  Schimbarea de sex
BogdanGeana
[16.Mar.23 16:07]
este justificată de agresiunea misoginismului? Păi ce spuneți acum este mult mai misogin decât toate tancurile și mitralierele improvizate cu care vedeți la tot pasul exploatarea femeii de către bărbat. Recitiți ce scrieți, regândiți! Aveți o problemă. Și nu una mică!

 =  Domnule Bogdan Geană,
Liviu-Ioan Muresan
[16.Mar.23 16:34]
încercam să fiu empatic, să înțeleg ceea ce dorește autoarea să transmită. Văd că și dumneavoastră încercați să fiți. Dar e un simplu punct de vedere. Nu înțeleg de ce comentați comentariile. Dacă am o mare problemă, e a mea. Nu vă stresați.

 =  Stimate domnule LIM
BogdanGeana
[16.Mar.23 16:48]
Pentru ca in calitate de editor, iar dumneavoastra ar trebui sa imi cunoasteti mai bine prerogativele, trebuie sa fiu vigilent. Cum altfel credeti ca actionam? Prin urmare eu citesc si comentarii. Si daca simt ca lezati political corectnessul sau daca politizati, intervin. De data asta v-am scris, data viitoare blochez. Nu o sa va permit sa ingraditi spirite libere cu concepte sau tendinte intruzive de tip new age. Acest site nu este portdrapelul doamnei Medeea Iancu si a feminismului ei de parada.Sper ca s-a inteles.

 =  Amintiri...
Emilian Lican
[16.Mar.23 17:17]
Eram un copil, mă bucuram că am ajuns pe malulul râului... Am zbughit să mă arunc în albie când... Au! O piatră mi-a tăiat călcâiul. Este din realitate! Am lecturat cu placere!

 =  Super susurul , super versul tău, Ottilia!
Irinel Georgescu
[16.Mar.23 18:40]
Am călcat eu strâmb pe-o piatră și mi-am scrintit piciorul de duminică până ieri și azi mi-a trecut. Poemul ăsta cu susurul râurilor de câmpie valahă, rostogolind și pietre de la dealuri și munte e deja rock. Îmi place la nebunie. Sărut pe pălărie! De la soare! Faci cu versul tău ce vrei.

 =  cu mulțumiri,
Ottilia Ardeleanu
[16.Mar.23 18:46]
domnilor, câte pietre atâtea inimi, atâtea versuri, atâtea bucurii, atâtea aspirații!

onorată!

 =  pietre
Cristina-Monica Moldoveanu
[22.Mar.23 21:33]
Un râu de pietre e o imagine puternică, lirică, inspiră frumusețe și mister. Pietrele din ape sunt lunecoase, dar un râu de pietre ce ar fi?

 =  Cristina,
Ottilia Ardeleanu
[23.Mar.23 14:07]
draga mea, ce frumos spune o poetă deosebită ca tine!
Mulțumesc pentru aceste cuvinte!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !