Comentariile membrilor:

+ Frumusețe neobișnuită, dar spusă cursiv și neforțat
Iulia Elize
[03.Jan.22 05:23]
Alexandra, ai un discurs cotidian, care printre atâtea pete și splashuri iluzorii, cum am mai citit, așază unii, aici găsesc numai firescul cel mereu notabil, tocmai pentru că e foarte natural spus și, mult, cursiv, fără a ieși, așadar, din cursivitatea cea bună și notată firesc, a relatării.

Ești o prezență cam rară pe site, dar întotdeauna te-am apreciat pentru nebanal, pentru nota de de diferit, ca apariție, deși, aici, punctez în speță naturalețea și frumusețea limbajului cotidian.

Te mai așteptăm! :)

 =  Iulia
Alexandra Negru
[03.Jan.22 12:30]
Postez tot mai rar pentru ca scriu tot mai rar, deși nu e ideal, scrisul rămâne un hobby important pentru mine. Merci tare mult pentru încurajare și apreciere, mai ales acum, la început de an. ❤️

 =  .
dorin cozan
[03.Jan.22 18:37]
Mi+a placut si mie, chiar daca mai mult de la jumatate in jos.
Ai cateva imagini faine.

 =  Spatii fiintiale superioare
razvan rachieriu
[04.Jan.22 14:07]
Aria de confort stabilizată şi asimilând statornicia şi durabilitatea, ne inculcă ideea că “nu vrem să fim niciunde altundeva” decât unde ne situăm “acum”, omițând faptul că valorificarea în mod avantajos a oportunităților ne poate proiecta în spații ființiale superioare, cu simptome nocive diluate şi cu prefigurări de superlative.

 =  Guys
Alexandra Negru
[06.Jan.22 20:45]
Mulțumesc pentru feedback, apreciez :)

+ stea
Carmen Sorescu
[07.Jan.22 05:23]
Îmi place faptul că poemul e ancorat undeva exact, știi unde se întâmplă, să zic, acțiunea, mediul înconjurător îi dă parcă ceva foarte uman, e aici pe Terra. Dar cel mai mult mi-a plăcut cum ai făcut analogia dintre retragerea în minte precum caracatița care visează, ce-ar fi fost să ne schimbăm și noi pielea când am fi iubit cu adevărat?! Minusul - verbele la gerunziu pe care le-ai fi putut evita cu ușurință.Stea.

 =  Carmen
Alexandra Negru
[12.Jan.22 19:22]
Mulțumesc mult, mă bucur că ți-a plăcut poemul meu! Un an nou cu bucurii!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !