Comentariile membrilor:

 =  O lume simplificată, eterogenă și disparată
razvan rachieriu
[25.Aug.21 11:44]
O „lume descompusă în factori primi” devine una „simplificată”, eterogenă, disparată și care și-a pierdut configurațiile și interconectările și fără forța care să-i dea convergență și structuri stabile și rezistente, devine vulnerabilă la „aparențe” înșelătoare, mistificări și înveterări.

 =  Notită de lectură
George Pașa
[04.Sep.21 17:30]
Acesta este un text cu o mai bună structurare, fără obișnuitele divagații din textele mai personale din ultimul timp, care se apropie mai mult de proză. E adevărat, discursul de aici este mai motivațional și, chiar dacă nu am apetență pentru acest tip de discurs, mai ales în poezie, ceea ce se spune este îndreptățit și adecvat contextului. Prima strofă e mai profundă, chiar dacă și în celelalte se spun adevăruri (nu doar poetice). Paradoxal (sau poate că nu), dar parcă mai sunt lucruri de spus aici, nu doar sugerate.

 =  De pe vapor...
Ioan-Mircea Popovici
[10.Sep.21 04:47]
Tocmai de aceea îi ziceam lui Jonathan Livingstone să împartă această: Salutare de la mare/ Cu urări stelare, de aniversare/ Întru sănătate şi bucurie, să fie!/ Cu cântec, poveste şi poezie…

https://lyricstranslate.com/en/piet-veerman-sailing-home-lyrics.html
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !