Comentariile membrilor:

 =  *
Iulia Elize
[30.Sep.20 21:56]
Un discurs exprisiv, mi-a plăcut. Aș evidenția aici ultima strofă, stilistic, de imagine, este exact ce trebuie, d.p.d.v. al expresivității cuvântului și al sincerității discursive, ba chiar mai mult. Țineam să spun asta, în general, despre poezia ta. Tinzi să scrii câteodată ca și cum cuvintele ar fi aproape concrete, individual expresive și bine înfipte. Și nota asta frustă și exactă dă numai bine... e un puct bun, în poem!
 =  = în completare =
Iulia Elize
[30.Sep.20 21:57]
A, da, titlul! E bun, imagistic sunt blitzuri, prin poeziile tale, foarte reușite.

Te mai citesc!

 =  .
Daniela Bîrzu
[01.Oct.20 10:11]
Iulia, multumesc pentru feedback și cuvintele despre poem. Ma bucur ca ti-a placut. Te mai astept!:)

 =  durere/plăcere
Costin Tanasescu Stefanesti
[06.Oct.20 19:46]
Am găsit multă poezie aici, naturalețea discursului mă sperie. Nu e nimic căutat, ci totul pare că iese de undeva atât de firesc. Există și nuanțe ironice cum ar fi: am devenit o ecologistă/ îmi pasă de pungile de plastic/ și de tine. Foarte bine alcătuit, dă oarecum senzația receptorului de rătăcire, dar face bine. macazul care se schimbă spre final durere/plăcere, un procedeu care arată experiență și chiar control asupra vectorului poetic. Mulțumesc, am gustat cu plăcere din vers.

 =  .
Daniela Bîrzu
[08.Oct.20 11:52]
Costin, multumesc frumos pentru comentariu detaliat:) Ma bucur mult ca ti-a placut.

 =  Sa ne iertam pacatele si cusururile
razvan rachieriu
[21.Jan.22 09:58]
Să ne “iertăm” “păcatele”, viciile, tarele, cusururile şi abaterile de la normalitate, căci iertarea are ca efecte pozitive întărirea stimei, aprecierii şi acceptării de sine, care dezmembrează structura complexelor de inferioritate, frustrărilor, prejudecăților şi a autocriticii, iar următorul pas e să-i iertăm pe toți.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !