Comentariile membrilor:

+ Dan,
Daniela Bîrzu
[13.Jul.20 11:56]
un poem labirintic, frumos. am remarcat cursivitatea versului, cele trei segmente legandu-se fain intre ele.
mi-a placut aceasta femeie / traversand orasul pana la tine, sincronizandu-se cu el si fluturarea mainii de la sfarsit, ca si cum ar fi ajuns acasa. pentru un text fluent si coerent, stea din partea mea.

+ Un poem care-ți face cu mâna
enea gela
[13.Jul.20 15:05]
Un text ce-și merită cu prisosință recomandarea, scris, pesemne, de un exersat într-ale poeziei. Am descoperit atmosferă, stranietate, aglutinarea unor stări, proporții și disproporții între oameni și lucruri, toate grefate pe ideea comunicării. Felicit autorul!

+ sincer,
Ottilia Ardeleanu
[13.Jul.20 16:46]
îmi place această morgană, această evanescență părând miraculoasă. remarc imaginea bulei de săpun în special și a ultimei secvențe, acea strecurare lăuntrică...
frumos, da, aprecierile mele.

 =  Viața s-ar reduce la punct
razvan rachieriu
[14.Jul.20 14:58]
Non-sistemul dacă ar înlocui sistemul electro-energetic, dinamic și configurativ al omului, ar avea ca țel sepulcral și lugubru ca „totul să devină nimic, nimicul pretutindeni” și nicăierul oriundele, când viața s-ar reduce la punctul ce ar absorbi a fi-ul omului.

 =  daniela, gela, ottilia, razvan, si editorului
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Va multumesc pentru vizita si semnele lasate.

Daniela, ma bucur ca ai vazut acea ajungere acasa la capatul unei calatorii lungi. Cu siguranta insa, calatoria nu s-a terminat si vor mai urma si alte trasee. Ramane de vazut cat vor fi de diferite. "Diferit" e de fapt un cuvant care m-a cam urmarit mult de-a lungul timpului. Dar despre asta am sa iti povestesc cu o alta ocazie. Iti multumesc mult.

gela, m-ai facut sa zambesc. Exersat nu as spune, sa zicem mai degraba, ca si solutie de compromis, incercat. Sper sa mai ai ocazia si in textele viitoare sa gasesti cel putin la fel de multe lucruri ca acestea, care ti-au placut aici.

Ottilia, imaginea bulei mi-a placut si mie (eu rar avand pareri de genul "place" sau "nu imi place" despre propriile texte). In spatele acelei strecurari launtrice despre care vorbesti e o poveste care va avea un sequel in viitor. Il vei recunoaste cu siguranta.

razvan, daca ai gandit cele scrise de tine in urma lecturarii textului de mai sus sunt atunci bucuros ca poemul a persistat, intr-o forma sau alta, in memoria ta, adaugandu-se probabil la multe alte lucruri care pentru tine au insemnat ceva.

Multumiri si celui care a recomandat textul in prima instanta.

 =  Poete,
Ștefan Petrea
[26.Jul.20 11:10]
n-am lumină,
dar îți dau mirarea mea deplină,
textul dumitale umblă nu pe ulițele lirice,
ci pe bulevardele eterului...

Din inimă felicitări!

 =  Stefan
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Scuza-ma pentru raspunsul intarziat, de abia acum am vazut comentariul. Multumesc pentru vizita si parere. Te mai astept.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !