Comentariile membrilor:

 =  ...
Marinescu Victor
[20.Mar.19 15:01]
buna curgerea si place atat de mult incat astept si urmarea. am o obiectie: as scoate asta :.. „Nu vă uitaţi că sunt negricioasă că doar soarele m-a ars...” si as lasa asa:

Piele semicatifelată şi neagră... Tot sânii ei sunt, nu?! Ce dacă?!

am citit cu placere!

 =  ***
Daniela Luminita Teleoaca
[21.Mar.19 05:57]
... păi ce să scot, că tocmai citai din Doamna Cântare a Cântărilor!
Altfel, nu va mai fi nicio continuare! Simina atâta este!!
Să dezambiguizez: adicătelea volumul ăsta pe care l-am numit Fragmente naturalist-fantastice va fi o colecție de astfel de fragmente, dar fără legătură / continuitate unul cu altul... De exemplu, un altul o să fie despre... menarha la o tânără fată; altul despre o anume Victorița, dar nu cea din Sonia..., ci o cu totul alta, un personaj aflat la granița așa de fină între naturalist și fantastic, deși tot un personaj stâlcit anatomic și psiho-afectiv... Altul despre transsexualitate și așa mai departe!... Se va scrie în timp... Eheheeeiii!!

Mulțumesc mult!!

 =  Aştept,
Manolescu Gorun
[10.Jul.19 23:18]
cu interes, volumul. Fragmentele oglinzii sparte reflect acelaşi chip, în ipostaze diferite, integrându-le. Problema este ca fiecare chip să fie o surpriză. Asta este intenţia. Nu? Să vedem ce iese.

 =  Să sperăm că se va scrie şi această carte!
Daniela Luminita Teleoaca
[12.Jul.19 03:31]
Altfel, da, aveţi dreptate afirmând cele de mai sus: un profil afectiv/spiritual/ cognitiv/organic complex, cu micile sale incoerenţe poate (dar omul...?!), cu spaimele în faţa propriilor manifestări pe care încearcă să le mascheze în contact cu ceilalţi, dar care se lasă dezvăluit de Ochiul neiertător, dornic de Eliberare, al unei Big Sister, împrietenită într-o oarecare măsură cu cuvintele...


Gândurile mele bune, D.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !