Comentariile membrilor:

+ felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[31.May.17 15:43]
Valeriu, felicitări, Minela!

Este interesant că Valeriu publică pentru copii, cu suflet de copil, desigur. Să scrii pentru copii nu este deloc ușor, chiar dacă tu însuți ai rămas undeva copilul de odinioară.
Sunt convinsă că acest volum este unul care trebuie citit și apoi povestit.

Daca-am putea să ținem viața la nivel de puritate!
+ O realizare deosebită!
Iulia Elize
[31.May.17 16:58]
Unii ar putea spune (poate) că a scrie pentru copii e puțin. Însă a reuși să intri în inima cititorului tânăr, nu e deloc puțin lucru, e chiar greu, cititorul tânăr este pretențios, iar lumea lui delicată. Așa am găsit și rândurile citate mai sus, delicte, la fel și imaginile simbolice, care parafrazează scrierea, deosebite. Pentru delicatețea conceptelor, dar și pentru realizarea copilărelii-serioase, înstelez. Felicitări din tot sufletul!


Iulia

+ dor de firul său de iarbă...
Teodor Dume
[31.May.17 18:48]
e o bucurie de suflet fiecare apariție editorială.
felicitări, valeriu!
mulțumiri, claudia!

 =  re Agonia, Otty, Iulia, dl. Teodor D.
Claudia Minela Petre
[01.Jun.17 08:23]
mulțumesc tuturor pentru lumina dăruită!acest volum chiar este special și surprinzător. este primul pas făcut de Valeriu în proză publicată. a pornit cu un mare drept. sunt încântată de frumusețea sufletului de copil, dar mai ales de mesajele transmise. eu nu am putut reda cu acuratețe detaliile savuroase din carte și sentimentul trăit atunci când am lecturat. volumul este o bijuterie și ca design, este puțin mai mare decât palma. îi doresc succes în următoarele proiecte. Valeriu dg. Barbu are un cuvânt greu de spus și în proză, dar e modest și îi lipsește curajul.

+ *
George Pașa
[01.Jun.17 11:21]
Felicitări pentru acest prim volum de proză, domnule Barbu! Din prezentarea dată, înțeleg faptul că este o carte mai degrabă pentru copii mari. Desigur, și adulții se pot delecta cu aceste povestiri, fiindcă miracolul poveștii există la orice vârstă.

 =  o recenzie
radu stefanescu
[02.Jun.17 16:33]
entuziast-siropoasă, tipic de cumetrie - cum e datina la noi - naivă și comică pe alocuri (am petrecut mai bine de un minut încercând să pricep cum vine asta "miracolele nu încetează să se termine nicicând"). Nu știu cine trimite la texte recomandate astfel de producții care aduc deservicii și agoniei și volumului - posibil, bun.

 =  cartea în vacanță...!!!
Valeriu D.G. Barbu
[04.Jun.17 12:11]
puiul ăsta de carte este ca un sîmbure căzut din ciocul unei păsări de pradă
o să crească mare și o să ajungă o carte adevărată doar dacă se dizolvă în ochiul unuia care citește cu inima desculță - eventual după ce și-a rupt tocurile pe la cumetriile unde nu a fost invitat dar a onorat totuși cu prezența sa de om ghiftuit, cel puțin de minuni... - iar ție Claudia și celorlalți, zic: nicio carte nu este mai presus de intenția de a reanima copilul care dă să se mute definitiv în om matur... un fel de ”rupere de la sîn” (pentru voi cînd a fost momentul acela cînd nu ați mai fost un copil, cum a fost trecerea? La mine încă nu s-a produs și surîd tîmp văzînd cum încărunțesc fără vreun merit adică degeaba)
.
vă mulțumesc pentru orice


 =  răspuns
Claudia Minela Petre
[04.Jun.17 23:58]
vă mulțumesc tuturor, mai ales maestrului radu ștefănescu, o somitate în arta cuvântului.
eu, amatoarea claudia minela, (fără glumă, îmi recunosc lungul nasului) aștept cu nerăbdare recenzia profi realizată de domnia sa RȘ. învăț repede, dacă am de la cine.
nu cred că trebuie să fii critic pentru a-ți spune părerea despre o carte citită.
stelele au fost acordate pentru ,,un fluture încărunțit", nu pentru ceea ce am scris eu despre carte.
citatele sunt relevante

 =  Claudia
radu stefanescu
[05.Jun.17 11:27]
Claudia (cu majuscula, totusi) e adevarat, acum suntem liberi sa citim si sa scriem cu entuziasm despre ceea ce citim (in cazul cand volumul a vazut lumina tiparului la editura noastra, asta devine chiar o obligatie) dar recenzia ramane, totusi, un mestesug - discutia putea fi evitata daca subtitlul "recenzie" ar fi lipsit. Eu unul nu ma incumet la asa ceva - la limita, cateva randuri pe coperta a patra, unui prieten extraordinar, unui volum extraordinar, si nici atunci.

Valeriu, despre volumul tau n-am zis nimic (din moment ce nu l-am citit) - dar promit sa fac tot posibilul - cand te calmezi, mai vorbim pe FB...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !