Comentariile membrilor:

+ Doi autori, o singură steluță
Dan Norea
[06.Nov.14 10:42]
Poate mi se alătură cineva, cei doi autori ar merita fiecare câte o steluță. Ananie Gagniuc pentru cronica savuroasă și sprințară, Nelu Gârda pentru informații, epigrame și fotografii. Numai cine n-a postat o asemenea foto-cronică nu știe câtă muncă necesită.

Remarc în ordine:
- succesul de proporții al colegului meu de CUC, Ionuț-Daniel Țucă, al cărui talent, altădată contestat de unii confrați, se afirmă la modul exploziv; de menționat nu numai talentul, ci și spontaneitatea (remarcată deseori la întâlnirile clubului), care i-a adus și o sticlă de whisky;
- absența doamnelor, care l-a făcut pe Nelu Gârda să ia în brațe o ospătăriță tinerică, în disperare de cauză, sub ochii îngăduitori ai înțeleptului domn Gigea Gorun;
- abesnța moldovenilor din Chișinău (probabil ocupați cu organizarea propriului festival), dar și a moldovenilor din Iași, de obicei nelipsiți;
- prezența agoniștilor pe ambele podiumuri; dacă la epigramă, Laurențiu Ghiță și Ananie Gagniuc au luat mențiuni, în schimb fabulangii (vorba lui Laurone) Nelu Gârda și Florin Rotaru au dominat podiumul, ținându-se de mână, așa cum o fac adesea în ultimii ani.

Felicitări organizatorilor, premianților și cronicarilor! =  Re - Doi...
Gârda Petru Ioan
[06.Nov.14 16:55]
Dane, da, CUCÃ... ăăă ȚUCÃ, împreună cu alți tineri ca Florin, Florentin, noi doi :) și alți și alte câteva, este garanția că umorul românesc de calitate nu piere.
Cât despre moldovenii de dincolo, dacă n-au venit, vom merge noi la ei, nu-i așa? Și cu siguranță că îi vom întâlni acolo și pe cei de dincoace.
Acolo va fi și cea mai reprezentativă dintre doamne, ca să ai și tu pe cine să iei în brațe :)

+ cu umorul la drum...
Teodor Dume
[06.Nov.14 20:12]
mă bucur sincer ori de câte ori mă întâlnesc sau văd realizările colegilor mei de pe site, și nu numai.
autorilor sincere felicitări și mult succes iar oraganizatorilor multe mulțumiri pentru aportul adus frumosului din cuvânt.

succes și participanților care au ieșit învingători prin însuși prezență.

luminez.

 =  Confirm
Laurentiu Ghita
[07.Nov.14 08:22]
Faină cronica. O voi prelua și o voi mai ciopli un pic cu tesla ca să încapă și în pagina revistei EPIGRAMA, astfel încât să o vadă și non-agoniștii. Cel mai semnificativ moment a fost, zic eu, concursul ad-hoc, la care noul val a ras tot.

 =  Patru cu felicitări
Chitul Grigore
[10.Dec.18 14:27]
Un nou tandem și o altă cronică plină de umor. Felicitări celor patru agoniști laureați!
Un succes deosebit pentru talentatul Ionuț-Daniel Țucă, care confirmă că umorul constănțean are pe cine se baza și în viitor. Privind pozele, nu mă pot abține să nu fac următoarea remarcă:

La festivitatea de premiere

Mărturisesc, de la-nceput,
Că,-n sala plină de umor,
De multă vreme n-am văzut
Așa parchet strălucitor...

 =  Răspunsuri
Gârda Petru Ioan
[11.Nov.14 18:49]
n Domnule Teodor Dume, vă mulțumesc în numele meu și al colegilor umoriști. Aprecierea din partea unui poet de valoare, recunoscut ca atare și pe sait, este foarte importantă pentru noi.
Laurențiu, felicitări tinerei generații. Îl includ aici și pe excelența sa și pe fericitul câștigător al lingurii de lemn :)
Grigore, aș completa observația ta, dacă nu te superi:

De când am atacat decorul
Și pân’ la spartul chefului
A strălucit și procurorul,
Dar și chelia șefului!

Mulțumiri!

+ ce-mi place
Liviu-Ioan Muresan
[11.Nov.14 18:56]
la umoriști e că suflul bunei dispoziții e prezent la orice manifestare artistică. Și e vorba de oameni faini, umoriștii ăștia. Cred că și eu am simțul umorului, îl simt și înțeleg, doar că adevărații umoriști chiar îl trăiesc. Și vă invidiez pentru asta. La sensul sublim. Bună și exhaustivă prezentarea.

 =  poveste
Eugenia Reiter
[11.Nov.14 19:13]
frumos, da...
odată și-odată tot o să vin peste voi:)

felicitări pentru toate cele

 =  Re... ce-mi place ... poveste.
Gârda Petru Ioan
[11.Nov.14 19:48]
Maestre LIM, ți-aș putea spune ce-i ziceam lui Teodor Dume mai sus. Multă inspirație în continuare!
Eugenia Reiter, abia aștept. Și mai știu pe cineva care... :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !