Comentariile membrilor:

 =  .
emilian valeriu pal
[27.Feb.14 09:03]
Exista putina magie si in acest text jucaus, chiar daca, in opinia mea tandretea finalului contrasteaza putin cu prea cotidianul de inceput.

 =  .
Costin Tanasescu Stefanesti
[27.Feb.14 10:11]
Aș fi văzut o mână pe cămașa aceea de noapte, o mângâiere de tip braille. Adică m-am dus cu gândul la : /dacă îți place cămașa mea de noapte cu zîne/
citește ce scrie cu vârful degetelor/ în această beznă înțesată de stele/

Foarte frumos textul pentru că are niște versuri care nu dorm cu întreaga entitate, versuri care își fac de cap. Nu înțeleg totuși de ce nu se putea evita limba engleză... chiar dacă pijamaua e așa, puteam trece într-o altă și adevărată poveste... Și ca să termin și eu comentariul conform textului: Cool!

 =  ...
Lavinia Micula
[27.Feb.14 21:27]
Emilian, dacă transpare un strop de magie mă declar mulțumită.

Costin,
nu sunt pentru inserări în limbi necunoscute; de data asta, și dacă era în chineză aș fi lăsat bucata aceea de text în original. La fel ca atunci cînd asculți o piesă muzicală în cine știe ce limbă și fără să întelegi o boabă mesajul ajunge la tine. Am contat pe faptul că acele cuvinte din final pot fi lesne de deslușit.


 =  chiar toate liniile?
dan petrut camui
[01.Mar.14 00:08]
vezi aici e problema cu voi fetele (îndrăgostite)vreți totul! și unii
nu (se) pricep iar alții nu înțeleg! mie îmi place că ai lăsat broderia cum era.e ca și cum ai fi vrut să traduci ''le jeux sont faits rien ne va plus''cred că toate fetițele erau invidioase pe rochițele tale)))

 =  ...
Lavinia Micula
[01.Mar.14 11:24]
există linii aeriene, Petruț, linii pe uscat, linii pe ape.
Am scris într-un amestec din fiecare, cu preponderența uneia. După după felul în care ai citit, cred că ai ales linia aerului și bine ai făcut.
Am citit într-o zi în marele spațiu virtual un text scris pe o fotografie cu cer: ”sunt un om cu picioarele pe pămînt”. Cuvântul ”pămînt” era tăiat cu o linie. In locul acestuia scria ”nori”. Cam așa și în scrierea mea.


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !