Comentariile membrilor:

 =  cu
Ottilia Ardeleanu
[15.Feb.14 00:13]
capul în nori...
să visezi astfel încât tu să te afli sus iar cuvintele să ignore gravitația este frumos de-a dreptul. ai imagini și metafore demne de o astfel de visare.
"cum e să scrii în aer despre ordinea universului"?!

 =  este sublim...
Ileana Popescu Bâldea
[15.Feb.14 06:48]
...să scrii în aer despre utopii
să zbori ca și cum ai merge
pe-o sârmă lată împletită din amintiri...
Mulțumesc frumos, Ottilia!

 =  .
Costin Tanasescu Stefanesti
[15.Feb.14 07:46]
O poezie superbă. Suprarealismul atât de natural construit, ca o secvență de viață. Nimic nu se petrece pe pământ. Până și braseria din final îmi pare a fi undeva sub stele... Tristețea din măduvă, a-ți pune durerea pe bigudiuri, plimbarea cu barca prin inimă, răul dintr-o floare albastră sunt vârfurile textului. Felicitări.

 =  Mulțumesc frumos, domnule Costin Tănăsescu!
Ileana Popescu Bâldea
[15.Feb.14 20:38]
Da! Acolo, sus, se întâmplă totul. Și visul, și realul din cuvânt și tot ceea ce se afla între ele. Este ca o ridicare deasupra ta, ca o depersonalizare.
Am scris-o în braseria aceea, înălțându-mă într-o lume...cât aș vrea să fiu din nou în ea!
Mulțumesc pentru aprecieri!

 =  va veni o zi în care ne vom întâlni la o masă din ploaie
petre ioan cretu
[16.Feb.14 14:37]
Ce frumos ai început poezia. Probabil te-ai speriat si ai legat, repede de aripile primului vers, doua pietre de moara. Păcat, fiindcă nu este un simplu accident. Alternezi versuri, imagini superbe cu lucruri comune. Cu mai multă atenție poți deveni o voce puternică.

 =  Domnule Petre Ioan Cretu,
Ileana Popescu Bâldea
[16.Feb.14 21:32]
Aveti dreptate! Poemul l-am scris eu, amalgamul acesta de stari de vis alternand cu stari comune. Nu pot sa le separ. Fac parte din mine. Din durerea sau fericirea mea. Intotdeauna am scris pentru sinceritatea starii, a sentimentului. Nu am incercat vreodata sa imblanzesc cuvintele pentru fatada, pentru papionul unui poem. Da! Primele doua strofe sunt altfel. Dar si eu am simtit diferit, la masa aceea, printre amintirile sau viziunile mele.
Cu sinceritate si stima pentru parerea Dumneavoastra!
Ileana Popescu Baldea

 =  undeva sub un cer...
Teodor Dume
[16.Feb.14 19:45]
ileana,
îmi place modul în care ai transpus stările. le-ai tușat imaginativ, le-ai dat contur dar și ai rezervat loc amintirilor ceea ce de fapt e un semn de trecere pe lângă lucrurile , cândva, benefice.

ai siguranță în mânuirea cuvintelor

aprecieri!

 =  Multumesc frumos, domnule Teodor Dume!
Ileana Popescu Bâldea
[17.Feb.14 00:57]
Aprecierea Dumneavoastra ma onoreaza! Cred, poate ma repet...atunci cand intervii intr-o stare, doar din vointa, se simte partea aceea straina de clipa;ca si cum ai schimba penita unui stilou, cu una stralucitoare dar nepotrivita-lipita cu scoci, eventual- in mijlocul randului.
Cu sinceritate!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !