Comentariile membrilor:

+ Foarte bune
nicolae bunduri
[03.Jan.14 16:51]
Toate sunt bune și foarte bune mai ales epigramele. Toate la temă, cu poante scânteietoare și prozodie bună. Eu cred că sunt de premiu. Care? poate chiar ...ăl mare. Oricum, are de la mine o stea cu felicitări

 =  Nae
Ica Ungureanu
[03.Jan.14 20:27]
Dacă tu crezi că epigramele sunt de premiul ăl mare, află că și juriul a crezut la fel. :)

Mulțumesc pentru steluță.

+ Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[03.Jan.14 21:42]
Iată încununarea după un an în care ai crezut în tine și ai fost mai activă (în special pe facebook). Fie ca acest premiu să fie și începutul succeselor din acest an.
Epigramele sunt acide, lovind prin ricoșeu în Stăpânire și în unele "nestăpâniri".
Și poeziile sunt delicioase, dar să te ferești de șovinisme și de vulgarități (zise, ipocrit, Nelu, care-ți soarbe tulburelu).

 =  Neluțu
Ica Ungureanu
[04.Jan.14 10:58]
Mulțumesc pentru steluță, despre care, (cu modestia de care m-am molipsit de la tine), pot spune că o merit :)

În privința șovinismelor și vulgarităților, voi urma exemplul tău, "ipocritule"!
:)

+ Felicitări
Vali Slavu
[04.Jan.14 12:33]
pentru aceste texte care (după părerea mea) trebuiau postate separat. Sau, poate, așa e mai vizibil cât de vrednică ai fost, trimițând la ambele secțiuni lucrări bune.
În grupajul de epigrame, se remarcă valorificarea versului-temă. Astfel, nu te-ai mulțumit să aduci în discuție toamna, chiar ai făcut să se ivească pe culme, cu alai de frunze sau (culmea!) de ghiocei și taxe. Mi-au plăcut jocurile de cuvinte din versul "Culmea, s-a ivit și doamna". Mi se par reușite epigramele care au numerele 2, 3 și 5.
La poezii, am apreciat un aspect la care eu mai am de muncit: umorul de limbaj. Mi-au plăcut, sunt amuzante, mai ales prima. La a doua, e de apreciat ingeniozitatea.
Te felicit și îți doresc noi succese!

 =  Textele...precum motoul!
neculai lunca
[04.Jan.14 17:30]
Acum văd pentru prima dată materialele trimise la concurs. Cam ciudat, dar așa a fost să fie. Întrucât încă mai pătimesc îngrozitor de pe urma unui stupid accident rutier, soldat cu multiple traumatisme, am lăsat mână liberă colegilor din juriu, bazându-mă pe știuta lor competență, în a aprecia cu justețe lucrările primite în concurs. Primul loc obținut la Iași, denotă că ți-ai ales um moto...predestinat. Sincere felicitări!

 =  Mulțumiri
Ica Ungureanu
[06.Jan.14 21:44]
Mulțumesc, Vali dragă pentru steluța acordată. Ai dreptate, poate că textele ar fi trebuit postate separat, dar și împreună le șade bine :)

Magicianule, se întâmplă multe lucruri ciudate în lumea asta.
Mulțumesc pentru trecere și-ți doresc însănătoșire grabnică.

 =  Felicitări, premiul este absolut meritat
Laurentiu Ghita
[19.Jan.14 10:27]
Poposesc și eu, plăcut surprins de epigramele premiate. Bravo, Ica, e un real progres! Preferata mea, "A 60-aaniversare".
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !