Comentariile membrilor:

 =  *
lupu ionut catalin
[08.Dec.12 12:39]
Eugenia, mulțumesc frumos pentru recomandare!

 =  ...
sophie polansky
[08.Dec.12 14:58]
Nu e genul meu de text, dar imi place ritmul, nu e un discurs disperat, desi ar fi putut fi, nu ma leg de minusurile textului, minusuri cel putin din punctul meu de vedere, sper sa se mai imbogateasca imaginarul/limbajul pana una alta.

 =  **
lupu ionut catalin
[08.Dec.12 16:00]
sophie, cu siguranta as/ar fi putut fi... insa doar un sentiment de pace/impacare am dorit sa ramana celui ce a scris textul/celui ce il va citi, iar aici cred ca depindem foarte mult de ceea ce simtim pana la primul cuvant al poemului. multumesc pentru gandurile tale, cu atat mai mult cu cat spuneai mai sus ca nu ar fi genul tau de text la care sa te opresti.

Catalin

 =  ...
sophie polansky
[08.Dec.12 16:07]
Da, pacea e uneori buna sau necesara, depinde, la fel cum vii la inceput.Din celelelate texte, se vede altfel, dar tot un soi de calm.

 =  Intr-adevar
lupu ionut catalin
[14.Dec.12 00:22]
pacea/refugiul... Ma bucur ca citesti textele mele si ca acestea reusesc sa transmita acea stare. Referitor la limbaj sau la imaginar, sincer, mie imi plac foarte mult secventele de mai sus (il consider printre cele mai bune poeme scrise de mine), a fost scris sub atingerea fulgilor de nea si cred ca sunt foarte multe semnificatii in spatele acestor randuri. dar desigur intotdeauna este loc de mai bine. Sarbatori fericite si calduroase!
Catalin
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !