Comentariile membrilor:

 =  câți?
Manuela Macelaru
[31.Oct.12 14:02]
Primul poem e fără cusur, deși nu are figuri de stil, are un epic bine întreținut și legat. Mi-a plăcut: de câți oameni este nevoie pentru sfârșitul lumii, spune de câți? Ideea ar trebui explorată, ai putea scrie ceva bun plecând de la versul citat. Și al doilea poem este fluid, melodic, se vede o scriitură sigură, inteligentă.

 =  Câti suntem?
lupu ionut catalin
[31.Oct.12 19:36]
mulțumesc frumos pentru comentariu Manuela, pentru apreciere. Promit să mai revin asupra sintagmei "de câți oameni este nevoie pentru a chema acest sfârșit, sfârșitul lumii" deși, ideea în sine aparține scriitorul Gheorghe Iova pe care ți-l recomand cu căldură, dacă nu cumva l-ai citit deja. Toate cele scrise de mine se petrec aici, în timp ce se scriu și ridicat în picioare, din carne și oase, cuvântul mă prinde în inițiere, trecut și simboluri. Scrisorile sunt trimise către doi prieteni de pe acest site, corespodența noastră fiind mereu un lucru excelent, binefăcător.
toate cele bune :)

 =  nu e trist că într-un final toți murim singuri
Marian Dragomir
[03.Nov.12 21:11]
remarc imaginea propusa "te-am auzit ca un ecou venit din celălalt capăt al vieții". de asemena pesimismul erotic este marcat prin text prin cuvinte conotative precum "vibrează nevăzutului neauzitului".

 =  Desigur
lupu ionut catalin
[03.Nov.12 23:28]
cuvintele conotative dau printre altele, expresia propriilor noastre trăiri, sentimente. imaginea care ți-a fost ție pe plac este și favorita mea, practic de la ea a pornit cel de-al doilea poem. te mai aștept cu opinii la cele scrise de mine, Marian. mersi pt. cele punctate aici

 =  .
Raul Ionut Coldea
[09.Nov.12 19:23]
îmi place foarte mult primul poem. în al doilea am vaga impresie că se cam pierde puțin farmecul, din încercarea de a fi mai "tare". oricum, e de remarcat felul în care curge și al doilea poem.
mi se pare oarecum gratuită întrebarea din final. spun "oarecum" pentru că dacă aș auzi-o în realitate mi s-ar părea patetică. în contextul de aici vine ca un ceva aproape necesar. aproape.

 =  ...
lupu ionut catalin
[09.Nov.12 21:34]
Intr-adevar Raul, primul poem poate fi considerat mai puternic - totusi Abaghra in scrierile rabinice este primul inger dintr-un grup de 7 ingeri ai confuziei...
Intrebarea din finalul celui de-al doilea poem, desi bizara, simpla, comuna, poate fi atribuita tendintei mele de a exagera rolul și valoarea sentimentelor din restul textului ce o preceda. Multumesc pentru timpul acordat textului
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !