Comentariile membrilor:

 =  E bine
E foarte bine că cineva se mai ocupă și de folclorul autentic. Pentru a ne regăsi ca oameni în această mașinărie care toacă sentimente (vorbesc de lumea absurdă în care trăim), trebuie să ne întoarcem la tradiție, la ceea ce am fost cândva. Felicitări, Daniel!

 =  Re: Florentina-Loredana Dănilă
Lacatus Daniel
[27.Oct.11 16:16]
Mulțumesc frumos pentru trecere și frumoasele cuvinte lăsate. În zona orașului Călan pot să spun că folclorul este încă foarte cultivat; Mariana Anghel, Mariana Deac, Violeta Deminescu, mai nou, toate trei din orașul Călan, au în repertoriu multe versuri populare culese de pe Valea Streiului.

 =  Felicitări!
Liviu-Ioan Muresan
[27.Oct.11 16:21]
Văd că ai ales editura studIs. Cred că pe viitor va deveni o editură curtată. Să știi că mai sînt culegători de folclor, ceea ce e de bine. Cred că fiecare zonă folclorică ar trebui reprezentată astfel.

 =  Re: Liviu-Ioan Muresan
Lacatus Daniel
[27.Oct.11 16:28]
Mi se pare o editură serioasă și deloc scumpă. Cât despre folclor, rețin sigur că și în zona Bistrița s-au editat cărți de genul. Culegători, din fericire, încă mai sunt în toate zonele.

 =  felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[27.Oct.11 16:56]
Daniel, este un lucru care trebuie menținut. fără folclor ne pierdem identitatea. și câtă puritate este în el, și câtă armonie!

 =  binevenit
florin caragiu
[28.Oct.11 06:46]
demers recuperator, folclorul fiind dintotdeauna o sursă importantă din substratul vieții spirituale și creației literare dintr-un anumit spațiu cultural. Felicitări!

 =  Re: Ottilia Ardeleanu&florin caragiu
Lacatus Daniel
[29.Oct.11 13:42]
Mulțumesc frumos pentru comentarii. Aveți ambii mare dreptate.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !