Comentariile membrilor:

 =  Tataie
Dan Norea
[12.Sep.11 23:56]
Epigramele matale de aici sunt mai mult constatative. Am încercat să găsesc o poantă mai percutantă și n-am găsit.
Dar astăzi mi-ai provocat o altă bucurie. Am cumpărat de la un anticariat un Almanah Urzica 1988. Răsfoindu-l, am găsit acolo, pe lângă nume mari, dispărute, nume de prieteni cu care mă întâlnesc frecvent la festivaluri: Constantin Iurașcu, Nicolae Bunduri, Leonte Năstase, Cornel Udrea, Virgil Petcu... Veteranii umorului românesc. Ia recunoaște matale cinstit: nu cumva l-ai cunoscut și pe Alexandru Ioan Cuza?


 =  Ce tineret obraznic!
Laurentiu Ghita
[13.Sep.11 10:08]
Măi, tinere Norea, stai jos!
Am avut onoarea și plăcerea ca, în sfârșit, să îl cunosc pe Tataia. De când îmi doream asta. Lasă epigramele, Norică, au fost făcute special ca să ne luăm de dumnealui și să incingem aici polemica, nu te-ai prins. Să faca alții la vârste mai fragede atâtea epigrame și măcar la nivelul ăsta! Că, nu mai departe de câteva postări mai jos, a băgat unul o chinuială despre naționala de fotbal și brazda de iarbă de m-am crucit cum de nu imi explodează monitorul! Dar nu dau nume și nici nu vă sfătuiesc să îl comentați, că (v)i se urcă la cap.
Multă sănătate, Tataie și să ne mai vedem cu bine!

 =  și eu
Goea Maria Daniela
[13.Sep.11 13:43]
aș dori să îmi exprim bucuria de a-l fi cunoscut personal pe distinsul epigramist de înaltă ținută literară, Constantin Iurașcu, alias fantasicul Tataia. m-au uimit vioiciunea fizică și spirituală a Domniei sale. un adevărat fenomen.
epigramele din grupaj sunt precum autorul: înțelepte și elegante.
vă felicit, stimate și drag Tataia, și la cât mai multe întâlniri ale condeierilor de umor, pe care să le înnobilați prin prezența Dvs!

 =  Mi-e inima plină
Constantin Iurascu Tataia
[13.Sep.11 15:01]

Dragii mei Daniela, Dan și Laurențiu, mi-ați înseninat ziua cu mesajele voastre. Cu toate că în aprecierile voastre aflu foarte multă generozitate aș fi un ipocrit să nu recunosc că mi-au plăcut mult. Îndeosebi că sunt pline de optimism și mă ajută să ignor "povara celor opt decenii". Mi-a plăcut mult o remarcă a lui Oscar Wilde care sună astfel: "Tragedia bătrâneții nu stă în faptul că ești bătrân ci în acela că rămâi tânăr".Să vă fie inima plină de satisfacții și optimism. Tataia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !