Comentariile membrilor:

 =  matricea electronică
Dorian Duma
[06.Jun.11 06:32]
Domnule, calci in strachini. Ideea e, citeste si informeaza-te ca exista destul material bibliografic.
Cum poti intreba (un minuscul exemplu)„Câte straturi are un atom în jurul învelișului său?” Invelisul atomului e compus tocmai din acele straturi si substraturi electronice. N-am citit de mult asa o abureala

 =  Domnului Duma
cornel marginean
[06.Jun.11 23:10]
Eu nu sunt multumit cat calc in strachini. Tocmai acesta e motivul pentru care calc asa si e si un lucru foarte, foarte greu. Imi cere un efort considerabil. Tocmai acea bibliografie la care va referiti si e asa multa nu ma face sa inteleg ce e cu electronul decat pana la un punct. Iar ceea ce pe mine ma intereseaza, ceea ce ma face curios, nu ma poate multumi. Daca va uitati in spate veti gasi multe texte in lista mea care au ca principala metoda de a pasi prin necunoscut acest ,,calcat in strachini,, din care rezulta o ,, abureala,,:). Ambele calificative le iau in consideratie cu cea mai mare seriozitate.

Ce este de sigur castigat din comentariul acesta e ca am mers pe pagina d-voastra si am citit niste texte strasnice, care mi-au placut. Asa ca, sa mai scrieti. Avesti talent si teme bune de scris.

Nu va pot cere sa cititi textul de dinaintea acestuia, cel precizat la inceput, si tot asa, ca sa ma fac si eu citit, dar vreau sa va spun ca aveti dreptate intr-un fel. Sunt si cititori care inteleg tot ce scriu aici pentru ca au citit de cca trei ani incoace aceste eseuri. Pentru a fi de acord cu tipul acesta de idei, cuprinse in aceste texte, trebuie sa stiti toata povestea, de la capat. Si e tare lunga.


Oricum, va salut cu prietenie.Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !